ROUTE

Waar kan men Over 't Net vinden
Tafeltennisvereniging Over 't Net is te vinden in de sportzaal van de school De Baander,
Zangvogelweg 152, 3815 DR Amersfoort in de wijk Liendert. De sportzaal ligt vlak langs het Valleikanaal.Komt u vanuit richting Utrecht via de A28, afslaan bij afslag Hoevelaken/Amersfoort.
De Hogeweg volgen, bij de Ringweg rechts afslaan, 2e stoplicht rechts de van Randwijcklaan en dan bij de rotonde (met de viking) links aanhouden, u bent op de zangvogelweg. Vervolgens 200 meter aan de linkerkant is Over 't Net.

Komt u van de A1, richting Amersfoort/Utrecht aanhouden de A28 volgen en ook nu de afslag Amersfoort/Hoevelaken nemen en de Hoge weg volgen Amersfoort in.Bij de Ringweg rechts afslaan, 2e stoplicht rechts de van Randwijcklaan en dan bij de rotonde (met de viking) links aanhouden, u bent op de Zangvogelweg. Vervolgens 200 meter aan de linkerkant is Over 't Net.

SPONSOREN

NIEUWS

ZO, DE EERSTE DIPLOMA’S ZIJN ONTVANGEN!

Via Kies je sport dat georganiseerd wordt door de schoolsportafdeling van de SRO (https://www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport) konden ...
HALVERWEGEN HET SEIZOEN: HOE STAAN ONZE JEUGDTEAMS ER VOOR?

We zijn inmiddels halverwege de jeugdcompetitie, en dan is het wel interessant om eens te kijken hoe onze teams er voor staan.   Team 1 met ...
(c) 2018 Netsupport