ROUTE

Waar kan men Over 't Net vinden
Tafeltennisvereniging Over 't Net is te vinden in de sportzaal van de school De Baander,
Zangvogelweg 152, 3815 DR Amersfoort in de wijk Liendert. De sportzaal ligt vlak langs het Valleikanaal.Komt u vanuit richting Utrecht via de A28, afslaan bij afslag Hoevelaken/Amersfoort.
De Hogeweg volgen, bij de Ringweg rechts afslaan, 2e stoplicht rechts de van Randwijcklaan en dan bij de rotonde (met de viking) links aanhouden, u bent op de zangvogelweg. Vervolgens 200 meter aan de linkerkant is Over 't Net.

Komt u van de A1, richting Amersfoort/Utrecht aanhouden de A28 volgen en ook nu de afslag Amersfoort/Hoevelaken nemen en de Hoge weg volgen Amersfoort in.Bij de Ringweg rechts afslaan, 2e stoplicht rechts de van Randwijcklaan en dan bij de rotonde (met de viking) links aanhouden, u bent op de Zangvogelweg. Vervolgens 200 meter aan de linkerkant is Over 't Net.

SPONSOREN

NIEUWS

TOM EN JONAS IN DE PRIJZEN BIJ MINIMEERKAMP!

Bij de eerste minimidimeerkamp van het seizoen werden er direct al weer prijzen gewonnen door onze jeugdspelers. Jonas werd tweede in zijn poule, ...
BASISSCHOLENTOERNOOI OP DONDERDAG 27 OKTOBER!

De vakantie zit er bijna op, en wij maken al plannen voor ons basisscholentoernooi! Op de donderdag in de herfstvakantie organiseren we dit samen ...
(c) 2022 Netsupport