NIEUWS

Bram en Timon doen het prima in Tilburg!

11-11-2019 | Hun eerste landelijke toernooi en dan direct al wedstrijden winnen: dat is knap van onze jeugdleden Timon en Bram! Door het hele jaar heen zijn er jeugdranglijsttoernooien waar spelers in hun eigen leeftijdscategorie tegen elkaar spelen. Spelers uit alle windstreken treffen elkaar en daar waren “onze” Bram en Timon samen met Hanno en Olaf van Hoogland ook bij. René en Juliet waren de coaches, ouders én grootouders de enthousiaste supporters!

 We vertrokken al vroeg naar de prachtige sporthal, zelfs het inspelen gaat dan anders: met vier spelers op één tafel kruisen: dat is wel even wennen! Timon speelde bij de kadetten (geen skeletten hoor, Hanno!) en deed dit als eerstejaars prima. Hij begon zijn eerste wedstrijd nog wat onwennig in de grote hal met 49 tafels…..Na een verliespartij pakte hij het goed op en wist het zijn tweede wedstrijd met duidelijke cijfers te winnen. Dat gaf de burger weer moed, zeker ook met een trotse opa en oma op de tribune! Hierna speelde Timon nog drie wedstrijden die hij helaas verloor, maar zoals al vaker gezegd: heel veel leermomenten gehad. Het goede spinspel van Timon met zijn soms perfecte plaatsingen zorgde voor veel punten en dat is iets om op door te bouwen.

 

 


Bram speelde bij de jongens-pupillen (een categorie jonger dan Timon), en ook voor hem was het wennen in een zaal met zoveel tafels...zijn eerste wedstrijd verloor hij nipt in vier games, maar daarna kwam Bram los. Met zijn lekkere spinballen (soms ook van ver achter de tafel!) maakt hij het zijn tegenstanders moeilijk en won hij zijn twee volgende wedstrijden. Daarna een hele spannende wedstrijd tegen de latere halve finalist Martijn Hogenboom die hij krap in vijf games verloor. Zijn laatste wedstrijd was ook een hele spannende, Bram won met 10-12 in de vijfde game! Met drie gewonnen wedstrijden eindigde Bram in een “driehoekje” op de tweede plaats, helaas na de berekening toch vierde geworden.

 

 

 

 


Maar al met al een prima toernooi gespeeld door deze twee kanjers, nu weer richten op de competitie! Supporters en coaches bedankt!
Jibbe en Thomas naar kwartfinale NJM!

28-10-2019 | Met drie deelnemers van Over ’t Net was de groep niet heel groot in Hilversum, maar we hebben ons wel laten zien tijdens de afdelingsronde van de Nationale Jeugd Meerkampen. Het is dan ook wel het neusje van de zalm wat zich met elkaar meet en Jibbe (bij de junioren), Timon (bij de kadetten) en Thomas (bij de pupillen) deden hun uiterste best.

Voor Timon was het de eerste keer dat hij hieraan meedeed, hij moest wel even wennen aan het hoge niveau. Veel spelers die al in de tweede of eerste klasse competitie spelen, en dat was wel te merken. Na twee verloren wedstrijden werd er gelukkig ook een wedstrijd gewonnen door Timon. En ook in de andere wedstrijden werd hij zeker niet weggespeeld. Uiteindelijk bleef het bij één winstpartij en heel veel ervaringen!Thomas speelde bij de pupillen en als tweedejaars pupil deed hij het prima. Soms nog een beetje te afwachtend en “te lief” voor de tegenstander, maar wel heel degelijk en stabiel. Door een niet verwachtte verliespartij tegen Sam Groenewoud (SVE) en vijf knappe winstpartijen tegen de andere tegenstanders was er een gedeelde eerste plaats voor Thomas. Doordat hij ook van Yann Beek (Hilversum) had gewonnen werd het ook echt de eerste plaats en een plek in de volgende ronde: top gedaan Thomas!

 


Jibbe speelde in een vijfkamp en verloor over de hele dag slechts twee games. Zijn spel was vooral de laatste wedstrijd tegen verdediger Pieter Bakens (VTV) prima: lekker gevarieerde spinrally’s en goede plaatsingen zorgde voor een mooie overwinning. Ook voor Jibbe dus de eerste plaats en op 1 december mag hij in Almere laten zien wat hij nog meer in huis heeft.

 


Ouders bedankt voor de support, René en Juliet bedankt voor het coachen!
Over ít Net bij basisscholentoernooi!

25-10-2019 | Op de donderdag in de herfstvakantie is (vaste prik) het MASCO scholentoernooi dat georganiseerd wordt door Hoogland en Over ’t Net samen. In de Bieshaar is het dan al vroeg een drukte van belang: de ochtend staat in het teken van groep 4, 5 en 6.

Ook dit jaar was er voor Eric Capello (Hoogland) en Juliet van Veen (Over ’t Net) weer heel veel steun van onze jeugdleden. Prima om te zien dat iedereen zijn steentje wil bijdragen bij het opzetten van de tafels, het begeleiden van de schema’s en het tellen van de wedstrijden. Maar liefst 14 enthousiaste jeugdspelers zorgden er voor dat het op de 11 tafels prima verliep.

Het waren leuke wedstrijden, soms nog wat moeite om goed te serveren, maar over het algemeen werd er enthousiast en zeker sportief gespeeld. Ook het tijdschema verliep goed en om 12.00 uur konden de eerste prijzen uitgedeeld worden.

Na een verdiende pauze ging het toernooi om 14.00 uur weer verder met de kinderen van groep 7 en 8. Hier kon je wel zien dat er al langere rally’s gespeeld konden worden, de wedstrijden werden ook wat spannender. De kinderen kwamen van 12 verschillende scholen, opvallend was de mindere deelname van de scholen uit Hoogland zelf. Gelukkig waren De Marke en de Aloysiusschool met 21 deelnemers heel goed vertegenwoordigd!

Van de twee verenigingen mochten de competitiespelers die in de starterscompetitie spelen nog meedoen, en uiteraard ook de leden die nog geen competitie spelen. Van Over ’t Net waren Lyanne Rieff, Jonas Hof en Midas Hof aanwezig. Hiervan wist Jonas ook nog een mooie 2e prijs te veroveren bij groep 6!

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag, we bedanken MASCO, de SRO en alle vrijwilligers en de jeugdspelers van Over ‘t Net (Tom, Bram, Thomas, Hanno, Timon) die hieraan hebben bijgedragen!

 

 

 

 

Meer dan 350 kinderen maken kennis met Over ít Net!

17-10-2019 | Om als club nieuwe jeugdleden enthousiast te maken, doen wij o.a. mee aan Kies je Sport (SRO). In vier trainingen krijgen de kinderen van de basisschool een indruk van de trainingen die gegeven worden. Verder organiseren we op de donderdag in de herfstvakantie samen met Hoogland het basisscholentoernooi in de Bieshaar.

Om kinderen direct te benaderen gaat Juliet ook naar scholen om gymlessen te verzorgen en dat is afgelopen week ook gebeurd. Op vrijdag heeft Juliet samen met de gymdocent de lessen verzorgd op de Vlindervallei. In een circuit met 4 stations konden de kinderen kennismaken met onze sport. Veel enthousiaste kinderen, het spelen op de grote tafel of de kleinere miditafels: alles werd met overgave gedaan!

Afgelopen maandag waren Bas en Juliet samen met MJ Tafeltennis op De Marke: daar kregen zeven groepen het uitdagende programma van MJ voor de kiezen! Dit programma was nog wat spectaculairder: een robot werd ingezet en een stoomapparaatje dat de bal omhoog blies….

Ook hier weer heel veel enthousiaste kinderen, ook de trucjes van Mark (MJ) wekten veel bewondering (zie foto: bal in de lucht houden door te blazen). Het waren al met al twee intensieve dagen, maar je krijgt er ook energie van als je ziet hoe leuk kinderen onze sport vinden.

Nu maar hopen dat ze onze zaal straks ook kunnen vinden...de volgende Kies Je Sport-serie start op donderdag 7 november, aanvang 18.30 uur (aanmelden via de schoolsportsite van de SRO).

Schooltafeltennistoernooi 2019 - doe mee!

3-10-2019 | Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over 't Net de basisschoolkampioenschappen. Dat is precies in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen!

Alle jongens en meisjes vanaf groep 4 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Je hoeft dus niet al op tafeltennis te zitten! Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland).

Voor meer informatie en inschrijvingen klik je hier. Veel plezier!


 

Jeugdteams prima van start!

22-9-2019 | Met drie jeugdteams in de competitie met 6 nieuwe spelers heeft Over ’t Net een prima start gemaakt. We zijn nu drie wedstrijden onderweg en alle teams hebben al wedstrijden gewonnen, sterker nog: alle spelers/speelsters hebben al wedstrijden gewonnen!

 

Misschien nog wel belangrijker is het plezier dat de spelers met elkaar hebben achter de tafel: aanmoedigen, elkaar helpen bij het scheidsrechteren en ook blij zijn voor de ander. Via de app-groepen worden foto’s en filmpjes met elkaar gedeeld: ook bij ouders zien we het enthousiasme toenemen.

 

Team 1 (Timon, Bram, Peter, Eva) is net gepromoveerd naar de vijfde klasse, maar heeft toch al twee wedstrijden gewonnen. Van de dametjes van SHOT Soest werd met 4-6 verloren, maar er zijn nog zeven wedstrijden te gaan...

 

Team 2 (Tom, Daniël, Furion) is een heel nieuw team met enthousiaste spelers. De eerste twee wedstrijden werden nog verloren, maar dat waren denk ik ook de sterkste tegenstanders in de poule. De derde wedstrijd werd een prachtige winst van 8-2 (zie de foto’s bij dit artikel). In deze klasse heeft één team zich teruggetrokken, dus voor onze jongens nog vijf wedstrijden te gaan.

 

Team 3 (Jelmer, Midas, Jonas) speelt in de starterscompetitie. Hier worden vijf partijen gespeeld, en dat zorgt voor kortere wedstrijden. De eerste twee wedstrijden werden met 3-2 gewonnen, de derde wedstrijd werd van de koplopers uit Soest verloren met 2-3. Alle drie de mannen winnen al wedstrijden, een prachtige start voor dit jonge team. De jongens spelen nog één wedstrijd in deze poule, daarna komt er een herverdeling op niveau van alle startersteams.

De volgende thuiswedstrijd voor onze jeugdteams is op 12 oktober (11.00 uur): wij nodigen alle Over ’t Netters uit om een kijkje te komen nemen: kom onze jeugdspelers aanmoedigen en geniet van hun enthousiasme!


 

 

 

Zes nieuwe competitiespelers zaterdag van start!

10-9-2019 | Afgelopen zaterdag startte de jeugdcompetitie, en Over ’t Net heeft dit jaar drie jeugdteams die hun wedstrijden op zaterdagochtend gaan spelen. Clubkampioen Thomas gaat in een team bij Hoogland spelen, hij speelt daar in de derde klasse. Bijzonder is het dat er bij Over ’t Net twee compleet nieuwe teams zijn gevormd met enthousiaste jonge spelers.

 

Het eerste team gaat spelen in de vijfde klasse. Timon, Bram en Peter zijn vorig jaar kampioen geworden in de zesde klasse en dit trio wordt nu aangevuld met Eva. Komende zaterdag begint dit team met een thuiswedstrijd tegen HTTC.

 

Het tweede team bestaat uit drie nieuwe spelers: Furion, Tom en Daniël. Enthousiaste jonge honden die graag willen laten zien wat zij op de trainingen geleerd hebben. Ook dit team speelt tegen een team van HTTC. 

 

Het derde team speelt in de starterklasse: hier zijn de wedstrijden korter omdat er maar vijf wedstrijden worden gespeeld. Ook hier drie nieuwe jonge spelers: Milan, Jonas en Jelmer gaan hun uiterste best doen om hun wedstrijden te winnen. Dit team begint tegen Tielse TC.

 

Alle wedstrijden beginnen om 11.00 uur, zaal open om 10.15 uur.Er zijn enkele aanpassingen door de tafeltennisbond gedaan om de wedstrijden iets korter te laten worden. Zo mag er in de reguliere competitie na het dubbel op twee tafels worden verder gespeeld, en de pauze is afgeschaft. Op deze manier hopen we dat de spelers lekker veel kunnen spelen en de tijd iets wordt ingeperkt. Ook is het mogelijk om met een team van twee spelers in de reguliere competitie uit te komen (bij de starters was dit al mogelijk).

 

Al met al genoeg mooie ontwikkelingen, wij wensen al onze spelers, coaches en ouders heel veel succes en plezier de komende weken. Op de foto zien we de trotse spelers met hun nieuwe Over ’t Net-shirt: Jelmer, Tom, Furion, Midas en Jonas.

Zaterdag 1 juli: Familietoernooi Over ít Net

7-7-2017 | De eerste spelers waren al vroeg aanwezig, hoewel de zaal om half één open zou gaan waren de eerste spelers al om tien over twaalf aanwezig om in te spelen. Dit betekent dat het niet zomaar een toernooi was, maar dat er op het scherpst van de snede gespeeld zou gaan worden.

 

Na een half uur inspelen werd om ongeveer een uur de poule-indeling en de spelwijze bekend gemaakt. Er werd in twee poules van zes gespeeld, waarna er via kruisfinales bekend zou worden wie er zou winnen.

 

De poule-indeling is op ingeschatte sterkte ingedeeld, maar dit bleek tijdens de wedstrijden toch nogal eens anders uit te pakken. Sommige familieleden waren duidelijk sterker dan van tevoren ingeschat.

 

In de poulewedstrijden werd door iedereen strijd geleverd. Niemand wilde onderdoen voor de ander. Er werden veel mooie wedstrijden gespeeld met soms verrassende uitslagen. Na iets meer dan twee uur waren de poules klaar. Dit was duidelijk te vroeg, daarom werd er door de wedstrijdleiding besloten om in drie poules van vier verder te spelen. Voordat deze poules gemaakt konden worden werd er nog één tussenronde gespeeld tussen twee teams die moest beslissen wie er in de A-poule ingedeeld werd.

 

In poule C speelden: Jorik & Wichard, Hanneke & Rieneke, Milan & Antoine en Valentijn & Silvano. In deze poule was Jorik samen met zijn vader duidelijk de sterkste en zij werden eerste in deze poule. De andere teams eindigden allemaal op één punt en werden dus allemaal tweede in deze poule.

 

In poule B speelden samen: Maartje & Ellen, Bas & Luuk, Juliet & Koen en Joost & Luuk. Maartje wist knap twee potjes te winnen in haar enkels, maar Ellen had het ondanks haar training lastig in deze poule. Zij sloten de poule als vierde af. Joost won één enkel en Luuk ook één, ze wonnen en verloren een vijfsetter en kwamen met één punt op de derde plaats. Juliet won zelf twee enkels, en had Koen tussendoor inmiddels zoveel training gegeven dat die bijna geen fouten meer maakte; hij won ook twee games. Dit was genoeg om twee partijen te winnen en zij eindigden op een mooie tweede plaats. Bas begon goed, maar won uiteindelijk maar één pot, maar Luuk maakte dit goed door alle drie zijn tegenstanders te verslaan. In de dubbel maakten zij de partijen af en wonnen de poule.

 

In poule A speelden: Rikkert & Djimmer, Thijs & Bas, Ivo & Marit en René & Kevin. In deze poule lag het niveau dicht bij elkaar en moesten de laatste wedstrijden bepalen wie er op de plaatsen 1, 2, 3 en 4 zouden uitkomen. Om de derde en vierde plaats werd gestreden door Thijs en Bas tegen Rikkert en Djimmer. Ondanks het goede coachen van Rikkert bleek dit net onvoldoende om Thijs en Bas te verslaan. Thijs en Bas derde, Rikkert en Djimmer vierde. Om de plaatsen één en twee werden de wedstrijden gespeeld tussen Ivo en Marit tegen René en Kevin. Dit laatste koppel heeft het toernooi al drie keer gewonnen van de vijf gespeelde voorgaande toernooien. Ivo speelde een goede wedstrijd met veel harde topspinballen waar René niet altijd het antwoord op had: 1-0. Marit speelde sterk, ze wist met 11-8 van Kevin te winnen: 2-0. In de dubbel kregen Ivo en Marit vleugels en roken zij de overwinning. Goede spinballen die net naast de tafel werden geblokt gaven aan het eind een duidelijke uitslag weer 11-6. Ivo en Marit zijn met een 3-0 zege kampioen van het familietoernooi 2017!

 

Na afloop was het voor sommigen op naar de afsluitende barbecue georganiseerd door Rob Tramper. Bas en René: bedankt voor de organisatie. Alle toeschouwers: bedankt voor de support.

 

Verder wensen wij iedereen een goede vakantie en tot volgend seizoen!

 

Door René en Bas

Maartje en Ellen tegen Bas en Luuk Milan laat aan zijn vader zien hoe het moet tegen Valentijn. Thijs legt zijn zoon uit hoe de toss officieel moet. Djimmer en Rikkert spelen met een voorhoede en een achterhoede. Koen ging steeds beter spelen naarmate het later werd. Joost had een andere teamgenoot dan vorig jaar. Maar ging het beter? De scores van de uiteindelijke poules.
Houtenplankjestoernooi 2017

19-6-2017 | Op donderdag 15 juni werd het jaarlijks terugkerende houtenplankjestoernooi gespeeld. Er werd volgens het Zwitsers systeem gespeeld, net behulp van ohn.challonge.com, met wedstrijden van best-of-three tot de 11. Uiteindelijk hebben we 6 ronden Zwitsers gespeeld met 21 deelnemers.

Het mooie van challonge.com is dat vanaf de eerste ronde het systeem bepaalt wie tegen wie speelt op basis van gelijke sterkte zodat de vervolgrondes en berekeningen van de stand eerlijk gebeuren. Na een wat onwennige eerste ronde werden de wedstrijden spannender, leuker en ook steeds beter. 

 

Dit keer was de strijd om de 2e tot en met de 7e plaats extreem spannend. John Verheuvel kwam na verlies tegen Jan Kuijten in de eerste ronde goed terug in de strijd door met zeer spannende en mooie partijen net van Dick en Manuel te winnen. Daarna bleek dat Corné te sterk was voor John in de laatste ronde zodat Corné, die alleen van Jeroen verloor, duidelijk tweede werd. De grote verassing was Karin die na de eerste partij van Henk te hebben verloren vervolgens alles won inclusief de laatste spectaculaire partij die ze van Jan Kuyten won, hierdoor werd Karin derde en zakte Jan Kuyten in een klap naar de 13e plaats. De grap van het Zwitsers systeem is dat als Jan Kuyten had gewonnen hij de 3e plaats had gewonnen en Karin 13e.


Ongeveer hetzelfde gebeurde in de laatste ronde tussen de titanen Dick en Herman, waarbij Dick duidelijk van Herman won en Dick als 5e eindigde. Zo werd de strijd van 2e tot 13e plaats nog in de laatste ronde pas beslist. Duidelijke winnaar was Jeroen die alle wedstrijden won, en eigenlijk alleen in de eerste wedstrijd door Bas in de problemen werd gebracht. Daarna kwam Corné duidelijk naar voren, die uitstekend met de plank overweg kan en zowel aanval en verdediging beheerst, en zodoende afgetekend 2e werd met 5 gewonnen wedstrijden.

Nog even de eindstand van de top 7:

1. Jeroen (6 0)
2. Corne’ (5-1)
3. Karin (4-1)
4. John (4-2)
5. Dick (4-2)
6. Daniel (4-2)
7. Manuel (4-2)
OTC-toernooi Amersfoort

16-2-2017 | Zondag morgen vroeg. Heel ver weg de Lange Jan, het herkenningspunt van Amersfoort. Dan nog even over het Valleikanaal en melden in de kantine waar koffie en cake was om te beginnen. Alweer voor de vijfde keer organiseert Over ’t Net dit toernooi. Uit alle delen van Nederland komen ze.

 

Een week terug waren er nog 30 deelnemers, maar Nederland zou Nederland niet wezen als toch zes deelnemers griep of andere ongemakken hadden. 24 deelnemers verdeeld over 4 poules van 6. Veel bekende gezichten die ieder toernooi van Over ’t Net aanwezig zijn. Weer volop strijd in de verschillende poules.

 

In poule A hebben Juliet v.Veen en Hans Spek gestreden voor de poulewinst. In poule B was het strijden wie 1e zou worden. Het was uiteindelijk toch Co van het Hert die heeft gewonnen. In poule C kon het lange tijd alle kanten op. Maar de winnaar van vorig jaar, Gerard, verloor nipt van Erwin voor de 1e plaats. Toch weer een knappe prestatie van Gerard. In poule D was Saskia de Jong oppermachtig, al is het haar heel lastig gemaakt.

 

Een heel gezellig en sportief toernooi is het ook dit jaar weer geweest. De totale uitslag is:

 

Poule A Poule B
1e Juliet van Veen 1e Co van het Hert
2e Hans Spek 2e Gerrie Laroo
3e Jan Huis 3e Jos de Munnik
4e Harm Rekers 4e Frank Vonk
5e Jan Sun 5e Herman Gieling
6e Jolke Meyer 6e René Bornhijm

 

Poule C Poule D
1e Erwin Smidt 1e Saskia de Jong
2e Gerard Heussen 2e Evelien Huigen
3e Peter Hooijdonk
3e Rob Tramper
4e Ab Kooijman 4e Esther Udinga
5e John v.d.Brug 5e Maryam Adhamy
6e Evert Tankink 6e Theo Geurtsen

 

Tot volgend jaar! Jacqueline en Rob.Over 't Net haalt zelf 2 prijzen. Met zo'n glimlach heeft hij vast een gemene return in gedachten... Oldtimers in actie! Vanuit de kantine is het ook prima te volgen.
Met 4 spelers naar het NKJB in Nijmegen

2-5-2016 | Op 30 april in alle vroegte (7:45 uur) vertrokken met 3 spelers: Rikkert, Maartje, David, 2 coaches en een enthousiaste ouder naar het NKJB in Nijmegen. Na een klein uurtje rijden aangekomen in deze gerenoveerde accommodatie. Bij aankomst was het direct te zien wat er op het spel stond, het was al druk bij aankomst om 8:35 uur (zaal open om 8:30 uur).

Rikkert begon zijn wedstrijden om half tien in een aangepaste poule, er was 1 afmelding voor deze poule. Rikkert in alle wedstrijden alles geven om tot resultaat te kunnen komen. De poule was erg sterk met spelers als: Daan Spekman, Julian Flamman en Hans Hazelet. Rikkert won alleen zijn wedstrijd tegen Hans Hazelet met 3 – 1. Julian falman won al zijn wedstrijden met 3 – 0 en werd eerste, alle overige wedstrijden eindigden in 3 – 1. Dus aan het eind werd het punten tellen, dit viel uit in Rikkerts voordeel en hij werd tweede, voldoende voor plaatsing in het hoofdtoernooi. In de kwartfinale mocht Rikkert spelen tegen Mark Boerman, dit was een spannende wedstrijd welke ieders kant op kon. In de vierde game liet Rikkert een 7 – 0 voorsprong zich bijna ontglippen en stond ineens 7 – 8 achter. Na een time out kwam Rikkert weer sterk terug en wist de game alsnog met 11 – 8 te winnen. In de vijfde game ging het lang gelijk op maar trok Rikkert met 11 – 7 aan het kortste eind. Mooi resultaat voor Rikkert op zijn eerste B-licentie toernooi.

David mocht om tien voor tien beginnen aan zijn 4-kamp, waarin hij moest spelen tegen: Niek Bonnier, Tom de Ronde en Daniel Nugteren. In deze poule liet David zien dat hij de sterkste was en dat hij resultaat wilde halen vandaag. In de poule wist alleen Niek Bonnier 1 game te winnen van David. De andere wedstrijden waren duidelijke 3 – 0 overwinningen voor David. Door naar het hoofdtoernooi, waar David met een bye begon en zijn volgende wedstrijd een kwartfinale was tegen Jannes van Bragt. Deze zeer spannende wedstrijd werd een wedstrijd welke tot het uiterste gespeeld moest worden om een winnaar te krijgen. In de vijfde game ging David meer aanvallen maar deze goede slagen werden goed geblokt door Jannes en altijd scherp in de andere hoek dan waar David stond. David kwam 3 punten te kort voor zijn A-licentie en verloor met 11 – 8 in de vijfde game.

Layla begon haar vijfkamp om kwart voor twaalf tegen: Nina van Oost, Jade van Schaick, Maxime Hensing en Neha Gupta. Op papier een zware poule en gaande weg de wedstrijden bleek dit ook te kloppen. De inzet die Layla liet zien wat goed ze vocht voor ieder punt dat gespeelt werd. Wat bleek is dat de tegenstanders een maatje te groot waren voor Layla. Alle strijd en vechtlust die ze liet zien resulteerde in 2 gewonnen games, niet voldoende voor het hoofdtoernooi. In de troostronde speelde Layla verder tegen Thirza Hazeveld en begon zeer sterk en deze gelijk opgaande strijdt en wist zo de eerste game naar zich toe te trekken. De volgende games waren spannend met kansen over en weer, maar helaas werd de vechtlust niet beloond. Het resultaat was een 3 – 1 verlies.

Maartje speelde vanaf ongeveer 12 uur haar vierkamp tegen: Rosa Posselaar, Celina Ear, Emma Jacobs. De eerste wedstrijd was het niveau hoog maar kreeg Maartje het niet voor elkaar om een vuist te maken tegen Rosa en ging met 3 – 0 verlies van tafel af. In de tweede wedstrijd wist Maartje zich goed te herpakken en legde een degelijke wedstrijd op tafel neer waarvan het resultaat 3 – 0 in het voordeel van Maartje. In de laatste poule wedstrijd tegen Emma Jacobs moest Maartje winnen om kans te houden op het hoofdtoernooi. De laatste wedstrijd ging Maartje er dan ook vol tegenaan en vocht voor elk punt. Resultaat wederom
3 – 0 winst voor Maartje, een tweede plaats in de poule.
In de kwartfinale een sterke tegenstander Mengjie Grijpink. Met het stabiele en verdedigende spel van Maartje kwam Mengjie niet echt tot aanvallen en werd het een close wedstrijd. Welke helaas met 3 – 0 verloren ging.

Na een lange dag gingen we om half vijf weer terug naar Amersfoort. Dank aan iedereen die gecoacht heeft: George Degener, René Bornhijm en de meegereisde supporters.

 

door René Bornhijm 

Minimeerkampen VTV 8 maart

10-3-2015 | Zondag 8 maart speelden drie Over ’t Netters bij VTV de mini meerkampen. Anneli speelde een mooi toernooi en wist heel knap twee wedstrijden te winnen. In de loop van de dag zag je haar steeds beter spelen, er waren mooie rally’s en Anneli liet zien veel vooruitgang te maken.

 

In de hoogste meerkamp speelden Daniël en Kamiel met nog 4 andere deelnemers. De jongens waren erg aan elkaar gewaagd, Kamiel speelde voor wat hij waard was maar wist helaas niet in de prijzen te vallen. Daniël groeide in het toernooi: waar hij de eerste wedstrijden nog passief speelde liet hij in zijn laatste wedstrijden zien dat hij een prima opening bezit. Hij won al zijn wedstrijden en behaalde de eerste prijs!

 

Al met al knappe prestaties van onze jonge jeugdleden, dit seizoen is er nog een mogelijkheid om aan een mini meerkamp mee te doen: op zaterdag 23 mei in Kockengen.

 

door Juliet van Veen

Winnaar DaniŽl!

SPONSOREN

NIEUWS

BRAM EN TIMON DOEN HET PRIMA IN TILBURG!

Hun eerste landelijke toernooi en dan direct al wedstrijden winnen: dat is knap van onze jeugdleden Timon en Bram! Door het hele jaar heen zijn ...
JIBBE EN THOMAS NAAR KWARTFINALE NJM!

Met drie deelnemers van Over ’t Net was de groep niet heel groot in Hilversum, maar we hebben ons wel laten zien tijdens de afdelingsronde ...
(c) 2019 Netsupport