NIEUWS

Met veel plezier buiten gestart!

9-5-2020 | Door alle maatregelen omtrent het coronavirus was het lange tijd niet mogelijk om te tafeltennissen. Uiteraard is dat voor iedereen lastig, we missen het spelletje met de kleine bal waarschijnlijk allemaal. Gelukkig was er een mogelijkheid om vanaf 29 april onder strenge voorwaarden weer buiten te sporten.

Er moest eerst een protocol worden opgesteld, waar Karin en Henk (vanuit ons jeugdkader) zich over hebben gebogen. Het protocol is bekeken door de gemeente/SRO en op donderdag 7 mei kon de eerste buitentraining voor de jeugd van start.

Er waren veel regels waar we ons aan moesten houden, maar dit ging prima.

Er werd in twee groepen getraind (tot 13 jaar en vanaf 13 jaar) en alle trainers waren aanwezig. De kinderen waren enthousiast, ze waren blij om elkaar weer te zien en ook blij dat ze weer even konden tafeltennissen. Het weer was ook echt wel geweldig: niet erg veel wind en zeker niet koud.

Af en toe moest er een bal bij de paarden worden weggehaald, maar over het algemeen ging het prima.

Nu maar hopen dat het iedere donderdag van dit lekkere weer is: dan kunnen we er nog even tegenaan!Ontwikkelingen rondom Corona-virus

12-3-2020 | Vanwege de toenemende dreiging van het Corona-virus heeft het kabinet, NOC*NSF, de NTTB en vervolgens ook afdeling Midden besloten dat er voorlopig tot 31 maart niet gespeeld wordt. Geen trainingen, verenigingsactiviteiten of competitiewedstrijden, helaas. Meer informatie volgt zodra deze bekend is.

 

Lees meer:

https://www.nttb.nl/corona-update/ 

https://midden.nttb.nl/competitie-nttb-afdeling-midden-tot-en-met-31-maart-stilgelegd/

 

Jeugdteams doen het prima!

9-3-2020 | Het is altijd goed om tijdens de competitie even de balans op te maken, en te kijken hoe onze teams het doen in de jeugdcompetitie.

Ons net gepromoveerde 1e team met Timon, Bram, Peter en Hanno begon al voor het seizoen met pech: Timon brak zijn pols... Hierdoor was hij zes weken uit de roulatie, en ook Peter had grote pech: hij brak zijn middenvoetsbeentjes en belandde ook in het gips! Gelukkig kon Timon toch de eerste wedstrijd al meespelen, en komt na vier wedstrijden ook het debuut van Peter in zicht. De 4e klasse is natuurlijk weer een niveautje hoger, maar de jongens passen zich prima aan. Er was een krap verlies tegen SHOT, en verder werden alle wedstrijden gewonnen. Ook de “broederstrijd” tegen Hoogland werd een 5-2 overwinning voor onze mannen. Momenteel staat het team met een wedstrijd meer gespeeld op de eerste plaats, dus het kan zo maar het derde kampioenschap op rij gaan worden...

 

Ons 2e team met Daniël, Tom en Furion doet het ook prima. Ook in deze poule lijkt SHOT de concurrent, en heeft Over ’t Net al een wedstrijd meer gespeeld. Daniël is tot nu toe de kopman, maar ook Tom en Furion winnen al veel wedstrijden. Enthousiast zijn de spelers van coach Henk sowieso, er wordt hard getraind en dat werpt zijn vruchten af! Ga zo door mannen!

Ons 3e team heeft Nick er nieuw bij gekregen, en spelen in de startersklasse. Het team van SVO steekt er met kop en schouders bovenuit, en daaronder is het een hele spanende strijd. Ons team moet nog tegen koploper SVO, en daarna komt de nieuwe indeling. Jelmer is de kopman van dit team, Midas, Nick en Jonas doen hun uiterste best en zorgen voor de overige punten. Ook het dubbel is al twee keer gewonnen: goed gedaan mannen!

Komende zaterdag (14 maart) spelen de teams uit, de volgende thuiswedstrijd is op 21 maart.
We hopen dat er weer veel mensen komen kijken: altijd leuk om enthousiaste kinderen te zien tafeltennissen toch?
Onze wedstrijden thuis beginnen om 11.00 uur.
We doen weer mee met Kies je Sport!

24-12-2019 | Op vier avonden kunnen jeugdige enthousiaste kinderen weer meedoen met onze introductietrainingen van Kies je Sport. Met leuke spellen, technische tips en veel plezier zal onze jeugdtrainer de sport uitleggen.

De eerste serie start op 30 januari, opgeven kan via www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport. De andere drie avonden zijn 6, 13 en 20 februari. Vergeet je niet aan te melden!

 

100% score voor Over ít Netters in Almere!

2-12-2019 | Over ’t Net had twee deelnemers bij de kwartfinale NJM in Almere: Thomas en Jibbe. Beide mannen deden het prima: allebei door naar de halve finale! Beide spelers zaten in een zeskamp, om door te gaan naar de volgende ronde moest geëindigd worden bij de beste drie.

Thomas met coach Bas speelde bij de pupillen. De start was moeizaam, mede omdat hij tegen de twee sterkste spelers moest beginnen. Dit werden twee 0-3 nederlagen, maar daarna pakte Thomas het goed op. Nog wel wat passief spelend, maar goed blokkend en meer bij tafel dan de laatste weken. Hij won zijn volgende drie wedstrijden, waarbij de laatste echt super spannend was. Beide spelers hadden er twee gewonnen en de winnaar van deze partij ging door naar de halve finale...Thomas won met 11-8, 11-9 en 11-7 en zijn plaatsing in de volgende ronde was een feit!

 

 

Jibbe met coach René speelde bij de junioren en wist dat zijn eerste wedstrijd van de dag al heel belangrijk zou zijn... Het werd een spannende strijd tegen Kai Timmer die Jibbe in vier games naar zich toe trok. Hierna volgden twee nederlagen, maar ook hier een goed herstel met twee overwinningen. Hierdoor eindigde ook Jibbe op de derde plaats en dus een plaatsing voor de halve finale.

 

 

Al met al een prima resultaat voor Over ‘t Net, op naar de halve finale op 2 februari 2020...
Bram en Timon doen het prima in Tilburg!

11-11-2019 | Hun eerste landelijke toernooi en dan direct al wedstrijden winnen: dat is knap van onze jeugdleden Timon en Bram! Door het hele jaar heen zijn er jeugdranglijsttoernooien waar spelers in hun eigen leeftijdscategorie tegen elkaar spelen. Spelers uit alle windstreken treffen elkaar en daar waren “onze” Bram en Timon samen met Hanno en Olaf van Hoogland ook bij. René en Juliet waren de coaches, ouders én grootouders de enthousiaste supporters!

 We vertrokken al vroeg naar de prachtige sporthal, zelfs het inspelen gaat dan anders: met vier spelers op één tafel kruisen: dat is wel even wennen! Timon speelde bij de kadetten (geen skeletten hoor, Hanno!) en deed dit als eerstejaars prima. Hij begon zijn eerste wedstrijd nog wat onwennig in de grote hal met 49 tafels…..Na een verliespartij pakte hij het goed op en wist het zijn tweede wedstrijd met duidelijke cijfers te winnen. Dat gaf de burger weer moed, zeker ook met een trotse opa en oma op de tribune! Hierna speelde Timon nog drie wedstrijden die hij helaas verloor, maar zoals al vaker gezegd: heel veel leermomenten gehad. Het goede spinspel van Timon met zijn soms perfecte plaatsingen zorgde voor veel punten en dat is iets om op door te bouwen.

 

 


Bram speelde bij de jongens-pupillen (een categorie jonger dan Timon), en ook voor hem was het wennen in een zaal met zoveel tafels...zijn eerste wedstrijd verloor hij nipt in vier games, maar daarna kwam Bram los. Met zijn lekkere spinballen (soms ook van ver achter de tafel!) maakt hij het zijn tegenstanders moeilijk en won hij zijn twee volgende wedstrijden. Daarna een hele spannende wedstrijd tegen de latere halve finalist Martijn Hogenboom die hij krap in vijf games verloor. Zijn laatste wedstrijd was ook een hele spannende, Bram won met 10-12 in de vijfde game! Met drie gewonnen wedstrijden eindigde Bram in een “driehoekje” op de tweede plaats, helaas na de berekening toch vierde geworden.

 

 

 

 


Maar al met al een prima toernooi gespeeld door deze twee kanjers, nu weer richten op de competitie! Supporters en coaches bedankt!
Jibbe en Thomas naar kwartfinale NJM!

28-10-2019 | Met drie deelnemers van Over ’t Net was de groep niet heel groot in Hilversum, maar we hebben ons wel laten zien tijdens de afdelingsronde van de Nationale Jeugd Meerkampen. Het is dan ook wel het neusje van de zalm wat zich met elkaar meet en Jibbe (bij de junioren), Timon (bij de kadetten) en Thomas (bij de pupillen) deden hun uiterste best.

Voor Timon was het de eerste keer dat hij hieraan meedeed, hij moest wel even wennen aan het hoge niveau. Veel spelers die al in de tweede of eerste klasse competitie spelen, en dat was wel te merken. Na twee verloren wedstrijden werd er gelukkig ook een wedstrijd gewonnen door Timon. En ook in de andere wedstrijden werd hij zeker niet weggespeeld. Uiteindelijk bleef het bij één winstpartij en heel veel ervaringen!Thomas speelde bij de pupillen en als tweedejaars pupil deed hij het prima. Soms nog een beetje te afwachtend en “te lief” voor de tegenstander, maar wel heel degelijk en stabiel. Door een niet verwachtte verliespartij tegen Sam Groenewoud (SVE) en vijf knappe winstpartijen tegen de andere tegenstanders was er een gedeelde eerste plaats voor Thomas. Doordat hij ook van Yann Beek (Hilversum) had gewonnen werd het ook echt de eerste plaats en een plek in de volgende ronde: top gedaan Thomas!

 


Jibbe speelde in een vijfkamp en verloor over de hele dag slechts twee games. Zijn spel was vooral de laatste wedstrijd tegen verdediger Pieter Bakens (VTV) prima: lekker gevarieerde spinrally’s en goede plaatsingen zorgde voor een mooie overwinning. Ook voor Jibbe dus de eerste plaats en op 1 december mag hij in Almere laten zien wat hij nog meer in huis heeft.

 


Ouders bedankt voor de support, René en Juliet bedankt voor het coachen!
Over ít Net bij basisscholentoernooi!

25-10-2019 | Op de donderdag in de herfstvakantie is (vaste prik) het MASCO scholentoernooi dat georganiseerd wordt door Hoogland en Over ’t Net samen. In de Bieshaar is het dan al vroeg een drukte van belang: de ochtend staat in het teken van groep 4, 5 en 6.

Ook dit jaar was er voor Eric Capello (Hoogland) en Juliet van Veen (Over ’t Net) weer heel veel steun van onze jeugdleden. Prima om te zien dat iedereen zijn steentje wil bijdragen bij het opzetten van de tafels, het begeleiden van de schema’s en het tellen van de wedstrijden. Maar liefst 14 enthousiaste jeugdspelers zorgden er voor dat het op de 11 tafels prima verliep.

Het waren leuke wedstrijden, soms nog wat moeite om goed te serveren, maar over het algemeen werd er enthousiast en zeker sportief gespeeld. Ook het tijdschema verliep goed en om 12.00 uur konden de eerste prijzen uitgedeeld worden.

Na een verdiende pauze ging het toernooi om 14.00 uur weer verder met de kinderen van groep 7 en 8. Hier kon je wel zien dat er al langere rally’s gespeeld konden worden, de wedstrijden werden ook wat spannender. De kinderen kwamen van 12 verschillende scholen, opvallend was de mindere deelname van de scholen uit Hoogland zelf. Gelukkig waren De Marke en de Aloysiusschool met 21 deelnemers heel goed vertegenwoordigd!

Van de twee verenigingen mochten de competitiespelers die in de starterscompetitie spelen nog meedoen, en uiteraard ook de leden die nog geen competitie spelen. Van Over ’t Net waren Lyanne Rieff, Jonas Hof en Midas Hof aanwezig. Hiervan wist Jonas ook nog een mooie 2e prijs te veroveren bij groep 6!

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag, we bedanken MASCO, de SRO en alle vrijwilligers en de jeugdspelers van Over ‘t Net (Tom, Bram, Thomas, Hanno, Timon) die hieraan hebben bijgedragen!

 

 

 

 

Meer dan 350 kinderen maken kennis met Over ít Net!

17-10-2019 | Om als club nieuwe jeugdleden enthousiast te maken, doen wij o.a. mee aan Kies je Sport (SRO). In vier trainingen krijgen de kinderen van de basisschool een indruk van de trainingen die gegeven worden. Verder organiseren we op de donderdag in de herfstvakantie samen met Hoogland het basisscholentoernooi in de Bieshaar.

Om kinderen direct te benaderen gaat Juliet ook naar scholen om gymlessen te verzorgen en dat is afgelopen week ook gebeurd. Op vrijdag heeft Juliet samen met de gymdocent de lessen verzorgd op de Vlindervallei. In een circuit met 4 stations konden de kinderen kennismaken met onze sport. Veel enthousiaste kinderen, het spelen op de grote tafel of de kleinere miditafels: alles werd met overgave gedaan!

Afgelopen maandag waren Bas en Juliet samen met MJ Tafeltennis op De Marke: daar kregen zeven groepen het uitdagende programma van MJ voor de kiezen! Dit programma was nog wat spectaculairder: een robot werd ingezet en een stoomapparaatje dat de bal omhoog blies….

Ook hier weer heel veel enthousiaste kinderen, ook de trucjes van Mark (MJ) wekten veel bewondering (zie foto: bal in de lucht houden door te blazen). Het waren al met al twee intensieve dagen, maar je krijgt er ook energie van als je ziet hoe leuk kinderen onze sport vinden.

Nu maar hopen dat ze onze zaal straks ook kunnen vinden...de volgende Kies Je Sport-serie start op donderdag 7 november, aanvang 18.30 uur (aanmelden via de schoolsportsite van de SRO).

Schooltafeltennistoernooi 2019 - doe mee!

3-10-2019 | Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over 't Net de basisschoolkampioenschappen. Dat is precies in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen!

Alle jongens en meisjes vanaf groep 4 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Je hoeft dus niet al op tafeltennis te zitten! Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland).

Voor meer informatie en inschrijvingen klik je hier. Veel plezier!


 

Jeugdteams prima van start!

22-9-2019 | Met drie jeugdteams in de competitie met 6 nieuwe spelers heeft Over ’t Net een prima start gemaakt. We zijn nu drie wedstrijden onderweg en alle teams hebben al wedstrijden gewonnen, sterker nog: alle spelers/speelsters hebben al wedstrijden gewonnen!

 

Misschien nog wel belangrijker is het plezier dat de spelers met elkaar hebben achter de tafel: aanmoedigen, elkaar helpen bij het scheidsrechteren en ook blij zijn voor de ander. Via de app-groepen worden foto’s en filmpjes met elkaar gedeeld: ook bij ouders zien we het enthousiasme toenemen.

 

Team 1 (Timon, Bram, Peter, Eva) is net gepromoveerd naar de vijfde klasse, maar heeft toch al twee wedstrijden gewonnen. Van de dametjes van SHOT Soest werd met 4-6 verloren, maar er zijn nog zeven wedstrijden te gaan...

 

Team 2 (Tom, Daniël, Furion) is een heel nieuw team met enthousiaste spelers. De eerste twee wedstrijden werden nog verloren, maar dat waren denk ik ook de sterkste tegenstanders in de poule. De derde wedstrijd werd een prachtige winst van 8-2 (zie de foto’s bij dit artikel). In deze klasse heeft één team zich teruggetrokken, dus voor onze jongens nog vijf wedstrijden te gaan.

 

Team 3 (Jelmer, Midas, Jonas) speelt in de starterscompetitie. Hier worden vijf partijen gespeeld, en dat zorgt voor kortere wedstrijden. De eerste twee wedstrijden werden met 3-2 gewonnen, de derde wedstrijd werd van de koplopers uit Soest verloren met 2-3. Alle drie de mannen winnen al wedstrijden, een prachtige start voor dit jonge team. De jongens spelen nog één wedstrijd in deze poule, daarna komt er een herverdeling op niveau van alle startersteams.

De volgende thuiswedstrijd voor onze jeugdteams is op 12 oktober (11.00 uur): wij nodigen alle Over ’t Netters uit om een kijkje te komen nemen: kom onze jeugdspelers aanmoedigen en geniet van hun enthousiasme!


 

 

 

Zes nieuwe competitiespelers zaterdag van start!

10-9-2019 | Afgelopen zaterdag startte de jeugdcompetitie, en Over ’t Net heeft dit jaar drie jeugdteams die hun wedstrijden op zaterdagochtend gaan spelen. Clubkampioen Thomas gaat in een team bij Hoogland spelen, hij speelt daar in de derde klasse. Bijzonder is het dat er bij Over ’t Net twee compleet nieuwe teams zijn gevormd met enthousiaste jonge spelers.

 

Het eerste team gaat spelen in de vijfde klasse. Timon, Bram en Peter zijn vorig jaar kampioen geworden in de zesde klasse en dit trio wordt nu aangevuld met Eva. Komende zaterdag begint dit team met een thuiswedstrijd tegen HTTC.

 

Het tweede team bestaat uit drie nieuwe spelers: Furion, Tom en Daniël. Enthousiaste jonge honden die graag willen laten zien wat zij op de trainingen geleerd hebben. Ook dit team speelt tegen een team van HTTC. 

 

Het derde team speelt in de starterklasse: hier zijn de wedstrijden korter omdat er maar vijf wedstrijden worden gespeeld. Ook hier drie nieuwe jonge spelers: Milan, Jonas en Jelmer gaan hun uiterste best doen om hun wedstrijden te winnen. Dit team begint tegen Tielse TC.

 

Alle wedstrijden beginnen om 11.00 uur, zaal open om 10.15 uur.Er zijn enkele aanpassingen door de tafeltennisbond gedaan om de wedstrijden iets korter te laten worden. Zo mag er in de reguliere competitie na het dubbel op twee tafels worden verder gespeeld, en de pauze is afgeschaft. Op deze manier hopen we dat de spelers lekker veel kunnen spelen en de tijd iets wordt ingeperkt. Ook is het mogelijk om met een team van twee spelers in de reguliere competitie uit te komen (bij de starters was dit al mogelijk).

 

Al met al genoeg mooie ontwikkelingen, wij wensen al onze spelers, coaches en ouders heel veel succes en plezier de komende weken. Op de foto zien we de trotse spelers met hun nieuwe Over ’t Net-shirt: Jelmer, Tom, Furion, Midas en Jonas.

Afsluiting van het seizoen: een nieuwe clubkampioen!

3-7-2019 | Wat een mooie dag was het zaterdag 29 juni: ’s morgens de clubkampioenschappen bij de jeugd en ’s middags het familietoernooi. Het jeugdkader had er samen met Paul en Caroliene Houtveen een prachtige dag van gemaakt. Speciaal was het natuurlijk ook omdat Bram Houtveen op zijn twaalfde verjaardag gewoon de hele dag aanwezig was! Slingers, zijn foto’s, toegezongen en een heerlijke traktatie zorgden ervoor dat zijn verjaardag niet vergeten werd.

 

 

Het clubkampioenschap werd gespeeld in een zevenkamp, de eerste rondes best of three, de laatste vier rondes best of five. Het werd al snel duidelijk dat er spannende wedstrijden gespeeld zouden worden, maar dat in de laatste ronde alle wedstrijden in vijf games beslist werden had niemand verwacht. Uiteindelijk won in de laatste ronde Furion van Tom, Bram van Timon en Thomas van Marit. Mooi dat dit eigenlijk allemaal finales waren en we zagen mooi tafeltennis en volop spanning.

 

 

Jelmer deed het als starter ook prima: ook voor hem was het een leerzame dag. Uiteindelijk dus een nieuwe clubkampioen bij de jeugd: Thomas maakt het na een 6-0 voorsprong in de vijfde game tegen Marit nog heel spannend, maar uiteindelijk won hij de titel met 13-11. Gefeliciteerd Thomas, en ook alle andere deelnemers natuurlijk geweldig dat jullie hebben meegedaan!

 

 

 

Na een gezamenlijke lunch die verzorgd werd door Paul en Caroliene konden we er weer tegenaan voor het familietoernooi. Met maar liefst 15 duo’s was de zaal goed gevuld. Er werd gestart in vierkampen, en in de tweede ronde speelden alle duo’s nogmaals een meerkamp op sterkte. De deelnemers waren heel divers: er waren jeugdleden met ouders/broers/opa/nicht en ook seniorleden met kinderen/partners. Het werd ondanks de warmte een sportieve middag, iedereen kon voldoende spelen en vooral de jeugdleden konden veel adviezen geven aan hun duopartners.

 

 

 

Het toernooi werd gewonnen door Marit en Ivo, gevolgd door Erwin en Jona. De uitslagen van beide toernooien volgen hieronder. De prijsuitreiking met ook de prijzen van de Grote Clubactie voor de meest verkochte loten zorgde voor een feestelijke afsluiting. Een hapje en een drankje met elkaar en het seizoen werd op een prima manier afgesloten.

 

 

 

Voor volgend jaar hopen we natuurlijk op weer zo’n feest: als je er nu niet bij kon zijn hou de agenda van volgend jaar dan goed in de gaten: dit wil je echt niet missen! Organisatoren Karin, Erwin, Henk, Paul, Caroliene en Juliet geweldig bedankt.

Uitslagen Grote Clubactie:
1. Bram Houtveen
2. Daniël Rietveld

3. Thomas Marres en Jonas Hof

 

Teamprijs: team 3: Timon, Bram, Peter

 

Uitslagen Clubkampioenschap:
1. Thomas Marres
2. Marit Heitlager
3. Bram Houtveen
4. Timon Ehlert
5. Furion Boom
6. Tom Houtveen

7. Jelmer Hofs

 

Uitslagen familietoernooi:
1. Marit en Ivo
2. Erwin en Jona
3. Frits en Chris
4. Gerrit en Dunja
5. Jorik en Wichard
6. Furion en David
7. Timon en Michel
8. Thomas en Pieter
9. Bram en Paul
10. Peter en Stef
11. Jonas en Andries
12. Tom en Femke
13. Midas en Anne-Marie
14. Jelmer en Robin
15. Lyanne en Jaap
Clubkampioenschappen 2019: Lucien wint!

25-6-2019 | Omdat er dit jaar wat minder deelnemers waren, namelijk 16, werd er in een ander systeem gespeeld dan de afgelopen jaren: eerst korte poules van vier, daarna een afvalsysteem. Bas, de organisator, had weer een afvalsysteem verzonnen waar geen touw aan vast te knopen was, maar gelukkig snapte iedereen meestal wel tegen wie hij of zij moest spelen.

 

 

In de poulefase, die best-of-three tot de elf werd gespeeld, waren er slechts een paar verrassingen: Thijs won van Wander in zijn eerste partij, Bas won van Corné, en Manuel lukte het om René te verslaan. Dit is de eindstand:
Poule A: 1. Juliet, 2. Sander, 3. Joost, 4. Wei
Poule B: 1. Lucien, 2. Bas, 3. Corné, 4. Frits
Poule C: 1. Dick, 2. Thijs. 3. Wander. 4. Gerrit
Poule D: 1. Rikkert, 2. Chris, 3. Manuel, 4.René

Vervolgens ging het voor het echie, en betekent wedstrijdverlies meteen dat je geen clubkampioen meer kunt worden. Manuel speelt goed en geconcentreerd en moet het maar net afleggen tegen Sander, terwijl Dick in de jaarlijkse onderlinge partij Bas opzij zet en doorgaat naar de halve finale.

 


Wander en Chris moeten het vroeg tegen elkaar opnemen, wat resulteert in een nipte overwinning voor Wander. Laatstgenoemde groeit langzaam in z'n spel op de avond en wint vervolgens ook van Juliet en in de halve finale van Dick. De derde en vierde halve finalisten zijn Lucien en Rikkert. Lucien blijkt ondanks een tijd afwezig te zijn op de club in prima vorm en wint van Rikkert.

 

 

In de finale begint Wander voortvarend en het lukt hem om stevig aan te vallen tegen het materiaal van Lucien. Maar naarmate de partij vordert begint die aanval toch te haperen en moet hij ondanks een spannende vierde game de wedstrijd aan Lucien laten. Lucien is clubkampioen! 

 

 

 

HOUTENPLANKJESTOERNOOI 2019

13-6-2019 | We spelen het houtenplankjestoernooi op donderdag 27 juni in de Baander. Zowel jeugleden als seniorleden zijn welkom. We beginnen 20.00 uur met spelen en zijn voor 22.00 uur klaar. Het plan is met voldoende deelnemers (meer dan 16) het Zwitsers systeem te spelen.


In geval van Zwitser systeem spelen we 6 ronden Zwitser en dus geen afval rondes zoals bij de clubkampioenschappen. Met Zwitser spelen we best-of-three wedstrijden tot de 11! Met 16 of minder deelnemers spelen we poules met daarna kruisfinales. Met het poule en afval systeem spelen we best of five tot de 11!

 

Inschrijven via jeroenschuurman53@kpnmail.nl of via de lijst in de kantine of de zaal.

30 juni: Orientatieloop bij Over 't Net!

10-6-2019 | Op 30 juni 2019 organiseert Gerrit van de Riet met zijn oriëntatieloopvereniging genaamd OLifant een oriëntatieloop in de binnenstad van Amersfoort. De deelnemers aan deze loop zullen gebruik maken van de kleedaccommodatie van De Baander en van de kantine van Over ’t Net.

 

De deelnemers dienen zich vooraf aan de wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat in De Baander waar zij de laatste bijzonderheden omtrent de wedstrijd kunnen verkrijgen en voor diegenen die niet in het bezit zijn van een elektronische Sport Ident sleutel om deze daar af te halen.

 

Hierna zullen de deelnemers zich verplaatsen naar de start waar ze op de hun toegewezen starttijd aan de loop zullen beginnen. De start locatie zal worden ingericht aan de brug over de Eem ten westen van de rotonde met de Stier.

 

Leden van Over ’t Net die geïnteresseerd zijn om op 30 juni zelf een poging te wagen om een oriëntatieloop met goed gevolg af te leggen zijn van harte welkom. Speciaal voor de leden van Over ’t Net zal er door Gerrit een aparte route worden samengesteld die wandelend, joggend maar ook hardlopend kan worden afgelegd om een eerste kennismaking met de OL-wereld door Over ’t Netters te laten plaats vinden. Door de organisatie wordt zorg gedragen voor een elektronische controlesleutel en indien gewenst een kompas.

 

Na de wedstrijd dienen alle deelnemers zich wederom te melden bij het wedstrijdsecretariaat in De Baander alwaar hun elektronische sleutels zullen worden uitgelezen. De eerste start voor de wedstrijd zal plaatsvinden vanaf 10:15 uur, daarna kan er op de route met tussenruimte van een minuut worden gestart. Daar je eerst je sleutel dient af te halen en te verplaatsen naar de start dien je hier rekening mee te houden. De laatste starttijd is 11:30uur.

 

Voor de echte wedstrijdlopers is het verplicht om de route individueel af te leggen maar voor de leden van Over ’t Net is het uiteraard ook toegestaan om met meerderen samen de route af te leggen. Meer informatie over kennismaken met oriëntatielopen vind je op de navolgende link http://www.nolb.nl/over-de-sport/beginnen-met-orienteringslopen/

 

Opgave voor deelname via email: gerrit.dunja@telfort.nl dient te geschieden voor 24 juni 2019 zodat de organisatie zorg kan dragen voor voldoende kaarten aan de start. Deelname aan deze kennismaking voor Over ’t Netters is gratis. Daarnaast is de organisatie nog op zoek naar 1 of 2 personen voor de barbezetting op deze dag in de kantine van Over ’t Net. Gedacht tijdsblok 09:00 - 14:00uur. Mocht je hier interesse in hebben dan gaarne aangeven bij Gerrit.

SPONSOREN

NIEUWS

MET VEEL PLEZIER BUITEN GESTART!

Door alle maatregelen omtrent het coronavirus was het lange tijd niet mogelijk om te tafeltennissen. Uiteraard is dat voor iedereen lastig, we ...
ONTWIKKELINGEN RONDOM CORONA-VIRUS

Vanwege de toenemende dreiging van het Corona-virus heeft het kabinet, NOC*NSF, de NTTB en vervolgens ook afdeling Midden besloten dat er ...
(c) 2020 Netsupport