NIEUWS

De najaarscompetitie zit er op voor de jeugdteams.

9-12-2018 | De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie is gespeeld en de eindstanden zijn bepaald.

 

Voor team 1 dat in de derde klasse speelde was het halverwege al wel duidelijk: Bijmaat was veel te sterk en Marit, Bas en Jorik waren weer veel te sterk voor de andere teams. Een duidelijke tweede plaats in de poule voor de spelers van coach Erwin. We hebben wel een plekje in de tweede klasse aangevraagd voor dit team, omdat we denken dat ze daar alleen maar van kunnen groeien. Nu maar hopen dat dit ook gaat gebeuren in januari!

Percentages:

Marit: 76%

Bas: 69%

Jorik: 59%

 

Team 2 speelde voor het eerst in de vierde klasse en deed dat niet onverdienstelijk. Een mooie derde plaats met 47 punten, de nummers 1 en 2 waren onbereikbaar voor hen. Thomas, Louisa en Eva hebben veel geleerd en coach Rikkert is tevreden over de ontwikkeling van zijn spelers. Samen met Paul heeft Rikkert dit seizoen de spelers begeleid, en dit heeft zeker bijgedragen aan het succes. In januari nog een half jaartje vierde klas zal zeker goed zijn voor hun ontwikkeling.

Percentages:

Thomas: 70%

Louisa: 53%

Eva: 7%

 

Team 3 speelde in de zesde klasse en dat was soms best pittig voor de jonge spelers. Maar je zag ze wekelijks groeien en coaches Juliet en Henk hebben genoten van het enthousiasme en de teamspirit die Timon, Peter, Bram en Jasper lieten zien. Komend half jaar nog een keer zesde klasse en dan zul je zien dat ze heel goed mee kunnen komen. Uiteindelijk eindigde de jongens op de vijfde plaats met maar drie punten achter de nummer vier Zeta.

Percentages:

Timon:76%

Peter: 29 %

Bram: 17%

Jasper: 17%

 

Voor nu ligt de competitie even stil, en zijn er nog enkele leuke toernooien om aan mee te doen. Eind januari gaat de competitie weer van start, zodra de indelingen bekend zijn hoort iedereen dat uiteraard. Hierbij ook een dank je wel voor alle coaches, ouders en andere belangstellenden: zonder jullie enthousiasme/bardienst/ritjes en meedenken was het niet gelukt!

De najaarscompetitie zit er op voor de jeugdteams.

9-12-2018 | De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie is gespeeld en de eindstanden zijn bepaald. Voor team 1 dat in de derde klasse speelde was het halverwege al wel duidelijk: Bijmaat was veel te sterk en Marit, Bas en Jorik waren weer veel te sterk voor de andere teams. Een duidelijke tweede plaats in de poule voor de spelers van coach Erwin. We hebben wel een plekje in de tweede klasse aangevraagd voor dit team, omdat we denken dat ze daar alleen maar van kunnen groeien. Nu maar hopen dat dit ook gaat gebeuren in januari! Percentages: Marit: 76% Bas: 69% Jorik: 59% Team 2 speelde voor het eerst in de vierde klasse en deed dat niet onverdienstelijk. Een mooie derde plaats met 47 punten, de nummers 1 en 2 waren onbereikbaar voor hen. Thomas, Louisa en Eva hebben veel geleerd en coach Rikkert is tevreden over de ontwikkeling van zijn spelers. Samen met Paul heeft Rikkert dit seizoen de spelers begeleid, en dit heeft zeker bijgedragen aan het succes. In januari nog een half jaartje vierde klas zal zeker goed zijn voor hun ontwikkeling. Percentages: Thomas: 70% Louisa: 53% Eva: 7% Team 3 speelde in de zesde klasse en dat was soms best pittig voor de jonge spelers. Maar je zag ze wekelijks groeien en coaches Juliet en Henk hebben genoten van het enthousiasme en de teamspirit die Timon, Peter, Bram en Jasper lieten zien. Komend half jaar nog een keer zesde klasse en dan zul je zien dat ze heel goed mee kunnen komen. Uiteindelijk eindigde de jongens op de vijfde plaats met maar drie punten achter de nummer vier Zeta. Percentages: Timon:76% Peter: 29 % Bram: 17% Jasper: 17% Voor nu ligt de competitie even stil, en zijn er nog enkele leuke toernooien om aan mee te doen. Eind januari gaat de competitie weer van start, zodra de indelingen bekend zijn hoort iedereen dat uiteraard. Hierbij ook een dank je wel voor alle coaches, ouders en andere belangstellenden: zonder jullie enthousiasme/bardienst/ritjes en meedenken was het niet gelukt!

Bram wint tweede prijs in Hilversum!

8-11-2018 | Afgelopen zondag heeft Bram Houtveen meegedaan aan de minimeerkampen bij Hilversum. Hij deed het prima: van zijn vijf wedstrijden won hij er vier. Hierdoor eindigde hij op de tweede plaats en ging Bram met een beker naar huis! De minimeerkampen zijn hele leuke toernooitjes voor de startende spelers, dat heeft Bram nu ook wel gemerkt. De volgende keer gaan we proberen met meer kinderen te gaan, dat is op 15 december in Houten.

Basisscholentoernooi: een mooie ervaring voor veel kinderen!

30-10-2018 | In de herfstvakantie wordt altijd het Masco basisscholentoernooi gehouden, voor het eerst werd dit gezamenlijk georganiseerd door Hoogland en Over ’t Net. Eric Capello (Hoogland) en Juliet (Over ’t Net/Academie) waren de aanjagers en kregen in de voorbereiding veel steun van de schoolsportafdeling van de SRO.

Op de dag zelf waren er veel jeugdleden van beide clubs die de startende spelers hielpen bij het invullen van de formulieren, het tellen van wedstrijden en het zorgen dat alles prima verliep. In de ochtend waren de kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 aan de beurt. Ieder speelde in een meerkamp, met hierna nog vervolgwedstrijden voor de beste twee spelers van iedere meerkamp. Tussendoor was er tijd om een rondje om de tafel te spelen, of even lekker ontspannen met elkaar een balletje te slaan.

Na de prijsuitreiking voor deze groepen volgde er een flinke pauze en een lekkere lunch voor de vrijwilligers. Daarna waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Sommige meerkampen moesten nog even worden veranderd omdat er spelers niet waren en er andere namen niet goed waren doorgekomen bij de organisatie. Uiteindelijk kreeg iedereen een plekje en werden de wedstrijden sportief en enthousiast gespeeld. Het tijdschema verliep prima, en om 17.00 uur was de prijsuitreiking in de kantine.

De scholenprijs werd met 13 punten gewonnen door de Aloysiusschool. Op de tweede plaats eindigde de Berkenschool met 5 punten.
De individuele prijswinnaars zijn:

Groep 4
Meisjesprijs: Lana van Hattum (de Marke)

Algemeen:

1e prijs: Jelger Boorsma (Aloysius)

2e prijs: Tjof van de Sanden (Aloysius)

3e prijs: Stef Oskam (Gabrie Mehen)

 

Groep 5
Meisjesprijs: Marissa Shao (Breede Hei)

Algemeen:

1e prijs: Matthijs Flapper (Aloysius)

2e prijs: Lars Vanderbos (Berkenschool)

3e prijs: Milan van Hattum (de Marke)

 

Groep 6
Meisjesprijs: Marlieke de Gier (Berkenschool)

Algemeen:

1e prijs: Marlieke de Gier (Berkenschool)

2e prijs: Jules van de Linden (Vondelschool)

3e prijs: Mikkel Barkeyer (Aloysius)

 

Groep 7
Meisjesprijs: Imke van de Bruggen (Aloysius)

Algemeen:

1e prijs: Laurens de Gier (Berkenschool)

2e prijs: Floris Wilbrink (de Marke)

3e prijs: Imke van de Bruggen (Aloysius)

 

Groep 8
Meisjesprijs: Rosa Gerritsjans (Meander)

Algemeen:

1e prijs: Luuk Sluis (Parkschool)

2e prijs: Timo Versteegt (Horizon)
3e prijs: Rosa Gerritsjans (Meander)

We hopen dat er kinderen enthousiast zijn geworden en ook een kijkje willen gaan nemen bij de clubs: dat kan via Kies je Sport of gewoon via de website: http://www.overhetnet.nl/. Alle deelnemers, ouders, vrijwilligers en de schoolsportafdeling SRO hartelijk bedankt voor de samenwerking, tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

Zo, de eerste diplomaís zijn ontvangen!

17-10-2018 | Via Kies je sport dat georganiseerd wordt door de schoolsportafdeling van de SRO (https://www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport) konden basisschoolleerlingen zich inschrijven voor een introductiecursus bij onze vereniging. Juliet heeft deze taak op zich genomen, en heeft een groep jonge enthousiaste kinderen begeleid samen met Marit, Joost en Rikkert. In vier trainingen leerden de kinderen veel over onze sport, zoals serveren, bewegen, mikken, vangen, rond de tafel en pushpongen en dat deden we dan met speelse vormen en veel plezier!

 

Amersfoort is de stad van de Kei, dus er was ook een Keipongdiploma bij de laatste training voor alle deelnemers. Foto’s zijn hieronder te zien: hier kun je zien met hoeveel plezier de jonge deelnemers de opdrachten hebben uitgevoerd. Uiteraard is iedereen ook nog welkom bij de club om aan drie clubtrainingen mee te doen, en mooi om te horen dat we een aantal deelnemers terug gaan zien!

 

De volgende serie tafeltennis zal zijn in maart 2019, inschrijven kan al via:

https://www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport?view=kiesjesport&id=263 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halverwegen het seizoen: Hoe staan onze jeugdteams er voor?

8-10-2018 | We zijn inmiddels halverwege de jeugdcompetitie, en dan is het wel interessant om eens te kijken hoe onze teams er voor staan.

 

Team 1 met Marit, Bas en Jorik met coach Erwin staan in de derde klasse op de tweede plaats. Het team van Bijmaat steekt met kop en schouders boven alle andere teams uit, ons team staat op de tweede plaats: “the best of the rest”. Met 14 punten voorsprong op Hilversum 8 is er echt wel een groot gat, daarom was de 5-5 tegen dit team eigenlijk wel een beetje een tegenvaller. Nu beginnen de returnwedstrijden: de volgende wedstrijd is 13 oktober thuis tegen Tiel.

 

Team 2 met Thomas, Louisa, Eva en coaches Rikkert en Paul spelen voor het eerst in de vierde klassen en hebben een hele spannende poule. Hilversum 9 staat hier aan kop, maar daarna komen de andere vijf teams binnen een verschil van 7 punten! Over ’t Net staat hierbij op de vijfde plaats, maar speelt heel goed mee in deze klasse en kan zeker nog wel een of twee plekjes stijgen.

 

Team 3 met Peter, Bram, Timon en coaches Henk en Juliet speelt in de zesde klasse. Zij spelen in een poule met maar 5 teams, waarvan Hilversum met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Met twee teams met 19 punten en daar weer onder Over ’t Net en Zeta met 16 punten is er in de tweede helft van dit seizoen nog van alles mogelijk. De jongens groeien iedere wedstrijd, ze moedigen elkaar aan en willen het maximale. Ook voor dit team dus nog genoeg ruimte om verder te groeien!

 

 


Op 13 oktober spelen alle jeugdteams weer thuis: uiteraard is iedereen welkom! 

 

door Juliet van Veen 

Promotiedag op basisschool de Achtbaan

18-9-2018 | Leden werven en mensen enthousiast maken voor de sport is een van de belangrijkste taken van ons als club, en samen met Juliet van de tafeltennisacademie Amersfoort zijn we dit seizoen flink van start gegaan.

Op dinsdag 18 september hebben we een grote promotiedag gehouden op basisschool de Achtbaan in de wijk Zielhorst. We hadden deze dag het professionele bedrijf MJ Tafeltennis ingehuurd die met al zijn prachtige materialen en enthousiaste mensen meer dan 150 kinderen aan het tafeltennissen kreeg. Met allerlei maten batjes, een balletje dat in de lucht werd geblazen, verschillende maten tafels en ballen en de pushbatjes werd het een groot tafeltennisfeest.

 

Uiteraard zijn de kinderen ook welkom bij onze kennismakingstrainingen die vanaf dinsdag 25 september gaan plaatsvinden in onze zaal. Opgeven hiervoor kan nog via de site van de SRO: www.schoolsortamersfoort.nl/kiesjesport 

Kies dan voor Keipong bij Over ’t Net.

 

 

 

Zaterdag 1 juli: Familietoernooi Over ít Net

7-7-2017 | De eerste spelers waren al vroeg aanwezig, hoewel de zaal om half één open zou gaan waren de eerste spelers al om tien over twaalf aanwezig om in te spelen. Dit betekent dat het niet zomaar een toernooi was, maar dat er op het scherpst van de snede gespeeld zou gaan worden.

 

Na een half uur inspelen werd om ongeveer een uur de poule-indeling en de spelwijze bekend gemaakt. Er werd in twee poules van zes gespeeld, waarna er via kruisfinales bekend zou worden wie er zou winnen.

 

De poule-indeling is op ingeschatte sterkte ingedeeld, maar dit bleek tijdens de wedstrijden toch nogal eens anders uit te pakken. Sommige familieleden waren duidelijk sterker dan van tevoren ingeschat.

 

In de poulewedstrijden werd door iedereen strijd geleverd. Niemand wilde onderdoen voor de ander. Er werden veel mooie wedstrijden gespeeld met soms verrassende uitslagen. Na iets meer dan twee uur waren de poules klaar. Dit was duidelijk te vroeg, daarom werd er door de wedstrijdleiding besloten om in drie poules van vier verder te spelen. Voordat deze poules gemaakt konden worden werd er nog één tussenronde gespeeld tussen twee teams die moest beslissen wie er in de A-poule ingedeeld werd.

 

In poule C speelden: Jorik & Wichard, Hanneke & Rieneke, Milan & Antoine en Valentijn & Silvano. In deze poule was Jorik samen met zijn vader duidelijk de sterkste en zij werden eerste in deze poule. De andere teams eindigden allemaal op één punt en werden dus allemaal tweede in deze poule.

 

In poule B speelden samen: Maartje & Ellen, Bas & Luuk, Juliet & Koen en Joost & Luuk. Maartje wist knap twee potjes te winnen in haar enkels, maar Ellen had het ondanks haar training lastig in deze poule. Zij sloten de poule als vierde af. Joost won één enkel en Luuk ook één, ze wonnen en verloren een vijfsetter en kwamen met één punt op de derde plaats. Juliet won zelf twee enkels, en had Koen tussendoor inmiddels zoveel training gegeven dat die bijna geen fouten meer maakte; hij won ook twee games. Dit was genoeg om twee partijen te winnen en zij eindigden op een mooie tweede plaats. Bas begon goed, maar won uiteindelijk maar één pot, maar Luuk maakte dit goed door alle drie zijn tegenstanders te verslaan. In de dubbel maakten zij de partijen af en wonnen de poule.

 

In poule A speelden: Rikkert & Djimmer, Thijs & Bas, Ivo & Marit en René & Kevin. In deze poule lag het niveau dicht bij elkaar en moesten de laatste wedstrijden bepalen wie er op de plaatsen 1, 2, 3 en 4 zouden uitkomen. Om de derde en vierde plaats werd gestreden door Thijs en Bas tegen Rikkert en Djimmer. Ondanks het goede coachen van Rikkert bleek dit net onvoldoende om Thijs en Bas te verslaan. Thijs en Bas derde, Rikkert en Djimmer vierde. Om de plaatsen één en twee werden de wedstrijden gespeeld tussen Ivo en Marit tegen René en Kevin. Dit laatste koppel heeft het toernooi al drie keer gewonnen van de vijf gespeelde voorgaande toernooien. Ivo speelde een goede wedstrijd met veel harde topspinballen waar René niet altijd het antwoord op had: 1-0. Marit speelde sterk, ze wist met 11-8 van Kevin te winnen: 2-0. In de dubbel kregen Ivo en Marit vleugels en roken zij de overwinning. Goede spinballen die net naast de tafel werden geblokt gaven aan het eind een duidelijke uitslag weer 11-6. Ivo en Marit zijn met een 3-0 zege kampioen van het familietoernooi 2017!

 

Na afloop was het voor sommigen op naar de afsluitende barbecue georganiseerd door Rob Tramper. Bas en René: bedankt voor de organisatie. Alle toeschouwers: bedankt voor de support.

 

Verder wensen wij iedereen een goede vakantie en tot volgend seizoen!

 

Door René en Bas

Maartje en Ellen tegen Bas en Luuk Milan laat aan zijn vader zien hoe het moet tegen Valentijn. Thijs legt zijn zoon uit hoe de toss officieel moet. Djimmer en Rikkert spelen met een voorhoede en een achterhoede. Koen ging steeds beter spelen naarmate het later werd. Joost had een andere teamgenoot dan vorig jaar. Maar ging het beter? De scores van de uiteindelijke poules.
Houtenplankjestoernooi 2017

19-6-2017 | Op donderdag 15 juni werd het jaarlijks terugkerende houtenplankjestoernooi gespeeld. Er werd volgens het Zwitsers systeem gespeeld, net behulp van ohn.challonge.com, met wedstrijden van best-of-three tot de 11. Uiteindelijk hebben we 6 ronden Zwitsers gespeeld met 21 deelnemers.

Het mooie van challonge.com is dat vanaf de eerste ronde het systeem bepaalt wie tegen wie speelt op basis van gelijke sterkte zodat de vervolgrondes en berekeningen van de stand eerlijk gebeuren. Na een wat onwennige eerste ronde werden de wedstrijden spannender, leuker en ook steeds beter. 

 

Dit keer was de strijd om de 2e tot en met de 7e plaats extreem spannend. John Verheuvel kwam na verlies tegen Jan Kuijten in de eerste ronde goed terug in de strijd door met zeer spannende en mooie partijen net van Dick en Manuel te winnen. Daarna bleek dat Corné te sterk was voor John in de laatste ronde zodat Corné, die alleen van Jeroen verloor, duidelijk tweede werd. De grote verassing was Karin die na de eerste partij van Henk te hebben verloren vervolgens alles won inclusief de laatste spectaculaire partij die ze van Jan Kuyten won, hierdoor werd Karin derde en zakte Jan Kuyten in een klap naar de 13e plaats. De grap van het Zwitsers systeem is dat als Jan Kuyten had gewonnen hij de 3e plaats had gewonnen en Karin 13e.


Ongeveer hetzelfde gebeurde in de laatste ronde tussen de titanen Dick en Herman, waarbij Dick duidelijk van Herman won en Dick als 5e eindigde. Zo werd de strijd van 2e tot 13e plaats nog in de laatste ronde pas beslist. Duidelijke winnaar was Jeroen die alle wedstrijden won, en eigenlijk alleen in de eerste wedstrijd door Bas in de problemen werd gebracht. Daarna kwam Corné duidelijk naar voren, die uitstekend met de plank overweg kan en zowel aanval en verdediging beheerst, en zodoende afgetekend 2e werd met 5 gewonnen wedstrijden.

Nog even de eindstand van de top 7:

1. Jeroen (6 0)
2. Corne’ (5-1)
3. Karin (4-1)
4. John (4-2)
5. Dick (4-2)
6. Daniel (4-2)
7. Manuel (4-2)
OTC-toernooi Amersfoort

16-2-2017 | Zondag morgen vroeg. Heel ver weg de Lange Jan, het herkenningspunt van Amersfoort. Dan nog even over het Valleikanaal en melden in de kantine waar koffie en cake was om te beginnen. Alweer voor de vijfde keer organiseert Over ’t Net dit toernooi. Uit alle delen van Nederland komen ze.

 

Een week terug waren er nog 30 deelnemers, maar Nederland zou Nederland niet wezen als toch zes deelnemers griep of andere ongemakken hadden. 24 deelnemers verdeeld over 4 poules van 6. Veel bekende gezichten die ieder toernooi van Over ’t Net aanwezig zijn. Weer volop strijd in de verschillende poules.

 

In poule A hebben Juliet v.Veen en Hans Spek gestreden voor de poulewinst. In poule B was het strijden wie 1e zou worden. Het was uiteindelijk toch Co van het Hert die heeft gewonnen. In poule C kon het lange tijd alle kanten op. Maar de winnaar van vorig jaar, Gerard, verloor nipt van Erwin voor de 1e plaats. Toch weer een knappe prestatie van Gerard. In poule D was Saskia de Jong oppermachtig, al is het haar heel lastig gemaakt.

 

Een heel gezellig en sportief toernooi is het ook dit jaar weer geweest. De totale uitslag is:

 

Poule A Poule B
1e Juliet van Veen 1e Co van het Hert
2e Hans Spek 2e Gerrie Laroo
3e Jan Huis 3e Jos de Munnik
4e Harm Rekers 4e Frank Vonk
5e Jan Sun 5e Herman Gieling
6e Jolke Meyer 6e René Bornhijm

 

Poule C Poule D
1e Erwin Smidt 1e Saskia de Jong
2e Gerard Heussen 2e Evelien Huigen
3e Peter Hooijdonk
3e Rob Tramper
4e Ab Kooijman 4e Esther Udinga
5e John v.d.Brug 5e Maryam Adhamy
6e Evert Tankink 6e Theo Geurtsen

 

Tot volgend jaar! Jacqueline en Rob.Over 't Net haalt zelf 2 prijzen. Met zo'n glimlach heeft hij vast een gemene return in gedachten... Oldtimers in actie! Vanuit de kantine is het ook prima te volgen.
Met 4 spelers naar het NKJB in Nijmegen

2-5-2016 | Op 30 april in alle vroegte (7:45 uur) vertrokken met 3 spelers: Rikkert, Maartje, David, 2 coaches en een enthousiaste ouder naar het NKJB in Nijmegen. Na een klein uurtje rijden aangekomen in deze gerenoveerde accommodatie. Bij aankomst was het direct te zien wat er op het spel stond, het was al druk bij aankomst om 8:35 uur (zaal open om 8:30 uur).

Rikkert begon zijn wedstrijden om half tien in een aangepaste poule, er was 1 afmelding voor deze poule. Rikkert in alle wedstrijden alles geven om tot resultaat te kunnen komen. De poule was erg sterk met spelers als: Daan Spekman, Julian Flamman en Hans Hazelet. Rikkert won alleen zijn wedstrijd tegen Hans Hazelet met 3 – 1. Julian falman won al zijn wedstrijden met 3 – 0 en werd eerste, alle overige wedstrijden eindigden in 3 – 1. Dus aan het eind werd het punten tellen, dit viel uit in Rikkerts voordeel en hij werd tweede, voldoende voor plaatsing in het hoofdtoernooi. In de kwartfinale mocht Rikkert spelen tegen Mark Boerman, dit was een spannende wedstrijd welke ieders kant op kon. In de vierde game liet Rikkert een 7 – 0 voorsprong zich bijna ontglippen en stond ineens 7 – 8 achter. Na een time out kwam Rikkert weer sterk terug en wist de game alsnog met 11 – 8 te winnen. In de vijfde game ging het lang gelijk op maar trok Rikkert met 11 – 7 aan het kortste eind. Mooi resultaat voor Rikkert op zijn eerste B-licentie toernooi.

David mocht om tien voor tien beginnen aan zijn 4-kamp, waarin hij moest spelen tegen: Niek Bonnier, Tom de Ronde en Daniel Nugteren. In deze poule liet David zien dat hij de sterkste was en dat hij resultaat wilde halen vandaag. In de poule wist alleen Niek Bonnier 1 game te winnen van David. De andere wedstrijden waren duidelijke 3 – 0 overwinningen voor David. Door naar het hoofdtoernooi, waar David met een bye begon en zijn volgende wedstrijd een kwartfinale was tegen Jannes van Bragt. Deze zeer spannende wedstrijd werd een wedstrijd welke tot het uiterste gespeeld moest worden om een winnaar te krijgen. In de vijfde game ging David meer aanvallen maar deze goede slagen werden goed geblokt door Jannes en altijd scherp in de andere hoek dan waar David stond. David kwam 3 punten te kort voor zijn A-licentie en verloor met 11 – 8 in de vijfde game.

Layla begon haar vijfkamp om kwart voor twaalf tegen: Nina van Oost, Jade van Schaick, Maxime Hensing en Neha Gupta. Op papier een zware poule en gaande weg de wedstrijden bleek dit ook te kloppen. De inzet die Layla liet zien wat goed ze vocht voor ieder punt dat gespeelt werd. Wat bleek is dat de tegenstanders een maatje te groot waren voor Layla. Alle strijd en vechtlust die ze liet zien resulteerde in 2 gewonnen games, niet voldoende voor het hoofdtoernooi. In de troostronde speelde Layla verder tegen Thirza Hazeveld en begon zeer sterk en deze gelijk opgaande strijdt en wist zo de eerste game naar zich toe te trekken. De volgende games waren spannend met kansen over en weer, maar helaas werd de vechtlust niet beloond. Het resultaat was een 3 – 1 verlies.

Maartje speelde vanaf ongeveer 12 uur haar vierkamp tegen: Rosa Posselaar, Celina Ear, Emma Jacobs. De eerste wedstrijd was het niveau hoog maar kreeg Maartje het niet voor elkaar om een vuist te maken tegen Rosa en ging met 3 – 0 verlies van tafel af. In de tweede wedstrijd wist Maartje zich goed te herpakken en legde een degelijke wedstrijd op tafel neer waarvan het resultaat 3 – 0 in het voordeel van Maartje. In de laatste poule wedstrijd tegen Emma Jacobs moest Maartje winnen om kans te houden op het hoofdtoernooi. De laatste wedstrijd ging Maartje er dan ook vol tegenaan en vocht voor elk punt. Resultaat wederom
3 – 0 winst voor Maartje, een tweede plaats in de poule.
In de kwartfinale een sterke tegenstander Mengjie Grijpink. Met het stabiele en verdedigende spel van Maartje kwam Mengjie niet echt tot aanvallen en werd het een close wedstrijd. Welke helaas met 3 – 0 verloren ging.

Na een lange dag gingen we om half vijf weer terug naar Amersfoort. Dank aan iedereen die gecoacht heeft: George Degener, René Bornhijm en de meegereisde supporters.

 

door René Bornhijm 

Minimeerkampen VTV 8 maart

10-3-2015 | Zondag 8 maart speelden drie Over ’t Netters bij VTV de mini meerkampen. Anneli speelde een mooi toernooi en wist heel knap twee wedstrijden te winnen. In de loop van de dag zag je haar steeds beter spelen, er waren mooie rally’s en Anneli liet zien veel vooruitgang te maken.

 

In de hoogste meerkamp speelden Daniël en Kamiel met nog 4 andere deelnemers. De jongens waren erg aan elkaar gewaagd, Kamiel speelde voor wat hij waard was maar wist helaas niet in de prijzen te vallen. Daniël groeide in het toernooi: waar hij de eerste wedstrijden nog passief speelde liet hij in zijn laatste wedstrijden zien dat hij een prima opening bezit. Hij won al zijn wedstrijden en behaalde de eerste prijs!

 

Al met al knappe prestaties van onze jonge jeugdleden, dit seizoen is er nog een mogelijkheid om aan een mini meerkamp mee te doen: op zaterdag 23 mei in Kockengen.

 

door Juliet van Veen

Winnaar DaniŽl!

SPONSOREN

NIEUWS

DE NAJAARSCOMPETITIE ZIT ER OP VOOR DE JEUGDTEAMS.

De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie is gespeeld en de eindstanden zijn bepaald.   Voor team 1 dat in de derde klasse ...
BRAM WINT TWEEDE PRIJS IN HILVERSUM!

Afgelopen zondag heeft Bram Houtveen meegedaan aan de minimeerkampen bij Hilversum. Hij deed het prima: van zijn vijf wedstrijden won hij er vier. ...
(c) 2018 Netsupport