NIEUWS

Jeugdteams halverwege de competitie

10-3-2024 |

Zo halverwege de competitie is het leuk om even de stand van onze jeugdteams te bekijken.

tot nu toe zien we veel enthousiasme bij onze jonge spelers.

Enkele teams draaien bovenin mee, onze startersteams hebben het nog lastig maar zijn soms al wel heel dicht bij de winst...

Team 1 staat op de derde plaats in de poule, omdat het een poule van 8 is en ze nog 2 belangrijke wedstrijden tegen sterke tegenstanders moeten spelen is er nog niet heel veel van te zeggen. Na wedstrijd 8 komt er een nieuwe indeling voor janneke, David, Timon en Zheng-Ze.

Team 2 staat na een knappe overwinning op SHOT Soest op de vijfde plaats, een prima prestatie van Tom, Jonas, Furion en Jelmer.

Team 3 staat op de derde plaats na de uitglijder van gisteren tegen Gispen. 5 Punten achterstand op Almere, kunnen Nick, Kjell en Timo dat nog inhalen de komende weken?

Team 4 heeft het zwaar maar staat maar 2 punten achter op Rega, misschien dat dat nog te doen is voor Mark, Marc, Mike, Kian en Jesper?

Team 5 staat op de derde plaats in de poule en speelt heel goed mee in deze klasse. Wuxi, Thomas, Luka en Jelle worden iedere week beter!

Team 6 speelt voor het eerst in de startersklasse, en Mats, Alexander en Lars vechten voor ieder punt. Na de herindeling zijn er de komende weken weer nieuwe kansen.

Team 7 maakt ook zijn debuut en Eveline, Dimitri, Jean en Henno doen hun uiterste best. Toch lijken de tegenstanders soms nog net even te sterk, maar ook hier zien we dat ze steeds dichterbij de winst komen....

Al met al zijn we heel tevreden met de hardwerkende spelers, we maken er met zijn allen leerzame en gezxellige dagen van waarbij het spelplezier vooral het belangrijkste is!

Met dank aan de trainers, ouders, vrijwilligers en uiteraard de spelers zelf!

 

 De jeugdteams 3, 5 en 6 in actie
Timon verovert B-licentie in Soest

11-2-2024 |

Het februariweekend stond in het teken van het ranglijsttoernooi in Soest. Jeugdspelers uit het hele land kwamen naar de mooie sporthal om met elkaar te strijden.

Op zaterdag was het toernooi voor de de C-spelers en hier was coach Martin aanwezig met Tom, Luka, Jonas en Timon.

Tom speelde in de leeftijdsgroep onder 13 en wist in zijn poule 3 wedstrijden te winnen. Met een keurige tweede plaats dus door naar de vervolgronde die hij in een spannende vijfgamer ook wist te winnen. In de kwartfinale volgde nog een spannende wedstrijd, maar die wist hij helaas niet te winnen: de beste acht spelers werd zijn eindstation.

Ook Luka speelde in die leeftijdsgroep en wist heel knap twee wedstrijden te winnen. Luka speelde voor het eerst zo'n groot toernooi mee, dus dat was een prima debuut voor hem!

Jonas speelde in de leeftijdscategorie onder 15 en won ook twee wedstrijden. Hij kwam in een driehoekje terecht en eindigde net op de derde plaats: dus ook voor hem geen vervolgtoernooi.

Timon speelde in de categorie onder 19 en won in zijn meerkamp al zijn wedstrijden. Ook in het vervolgtoernooi was hij onverslaanbaar en won hij alles!!

Hierdoor een verdiende B-licentie voor hem en hij mocht zich direct bewijzen de volgende dag bij het B-toernooi.

Ook dat deed Timon met lef en overgave: hij won games tegen de landelijk A-en B-spelers en wist zelfs zijn laatste wedstrijd overtuigend te winnen. Een super prestatie van deze kanjer: zijn spel laat veel overtuiging en aanvalskracht zien.

 

 

Al met al was het weer een leerzaam weekend, coaches, spelers en ouders bedankt voor jullie inzet!

 Timon verovert B-licentie Ook op zondag speelt Timon een prima toernooi
Over 't Netters laten zich goed zien in Hilversum!

22-1-2024 |

Afgelopen weekend waren de regio kampioenschappen voor de lagere ratings. De dag is naar tevredenheid verlopen voor Over 't Net, verbeterpunten blijven er uiteraard altijd.

Eerst willen we de ouders en Rene bedanken voor hun coaching, support en enthousiasme. Alleen met zo'n grote groep spelers gaat echt niet lukken.

Op Alexander na behaalden alle spelers het vervolgtoernooi, voor Alexander was het een mooie voorbereiding op zijn competitiedebuut volgende week.

Tom en Timo eindigde met dubbel in de poulefase als eerste maar werden in de volgende ronde uitgeschakeld.

Luca, na een sterke en spannende vervolgronde gespeeld te hebben moest uitkomen tegen Timo, die ook een ronde verder was gekomen. Timo won na een leuke partij.

Tom kwam niet verder dan de poulefase,hij verloor in de volgende ronde.

Thomas won heel knap een beker. Hij eindigde als derde in zijn klasse na sterke partijen gespeeld te hebben. Vorige week ook al in de prijzen: laat die kast maar komen! 

Kjell verraste ook door als eerste te eindigen in het troosttoernooi waarin hij volgens coach Rene sterk speelde.

Ook Kjell kon na afloop van de wedstrijd een beker in ontvangst nemen.

Timo verloor de halve finales, 1 daarvan had hij eigenlijk moeten winnen na b.v. een 9-6 voorsprong in de vierde game. Dat was jammer, maar ook hij heeft op deze dag weer veel geleerd.

Al met al was het een prettige  en geslaagde dag.

 

Op naar de eerste competitieronde! Timo tegen Luca.... onze 6 kanjers Martin coacht Tom en tTmo Kjell en Thomas in de prijzen
Direct succes bij de eerste toernooien in 2024!

16-1-2024 |

Het jaar 2024 is voor Over 't Net goed begonnen. Zowel bij de minimidimeerkampen en bij de regiokampioenschappen waren er spelers van ons die goed voor de dag kwamen.

In Huizen speelden Tom, Thomas, Mateo en Mats. zij wisten allemaal wedstrijden te winnen en Thomas behaalde zelfs de eerste prijs!

Knap gedaan mannen!

In Hilversum werden de regio kampioenschappen gespeeld voor de hogere ratings, hier speelden Bram, Timon en Jonas namens Over 't Net. Bram en Timon kwamen in de finale van het dubbelspel (net als vorig jaar) en moesten daar hun tegenstanders feliciteren.

Bram stond ook in de finale van het enkelspel, maar ook hier was zijn tegenstander net iets te sterk.

Maar het was een goed weekend voor onze spelers, lekker veel gespeeld en bijna klaar voor de competitie.

Komend weekend zijn de regio kampioenschappen voor de lagere ratings, hier doen 6 Over 't Netters aan mee.

Veel plezier allemaal!De prijswinnaars in Huizen met Thomas op de voorgrond Bram en Timon met hun prijs Alle prijswinnaars bij de regio kampioenschappen
Succesvol oliebollentoernooi als afsluiting van 2023

30-12-2023 |

Voor het tweede jaar organiseerden we een gezellige afsluiting voor al onze leden in de vorm van een oliebollentoernooi.

Terwijl in de kantine heerlijke oliebollen gebakken werden door Caroliene (waarvoor heel veel dank!) werd beneden het strijdtoneel klaargezet.

Met 25 deelnemers verdeeld over jeugdleden en senioren was het een prima bezetting. Net als vorig jaar werden er iedere ronde teams van 2 gevormd en speelden de sterksten tegen elkaar/de andere twee spelers tegen elkaar en werd er gedubbeld. Uiteindelijk kwam er dus een teamwinnaar uit.

Zo werden er 9 rondes gespeeld en iedere ronde veranderde de teams, zo leerden de spelers iedereen ook een beetje kennen en was er sprake van veel enthousiasme.

Tussendoor was er uiteraard tijd voor een oliebol!

Uitendelijk hadden we 3 winnaars met alle drie 6 winstpartijen: Wuxi, William en Dick. Zij kregen de beker met de oliebollen!

 

Een filmpje van het toernooi is hier te zien:

https://www.youtube.com/watch?v=m-pVW8bjLhc  

 

Het was een gezellige afsluiting van het jaar, alle vrijwilligers geweldig bedankt voor jullie inzet en tot in 2024! Caroliene bakt heerlijke oliebollen Iedereen in actie Heerlijke oliebollen! Juliet geniet De winnaars!
Kian wint in Nieuwegein!

30-12-2023 |

Op zaterdag 16 december waren de mini en midimeerkampen in Houten en Nieuwegein.

In Nieuwegein speelden Kjell en Kian. Kjell speelde in de sterkste poule en hij had het zwaar. Tegen ervaren competitiespelers die ook vaak al hoger speelden deed hij zijn best, maar kon niet tot winst komen. Wel alvast even geproeft aan het spelen op een niveautje hoger!

Kian speelde een andere meerkamp en eindigde op een keurige 1e plaats! Ook voor hem vast een mooie ervaring en opsteker voor zijn competitiedebuut in januari!

In Houten speelden Yaran, Timo, Thomas en Luca. Het was een gezellige drukte en vooral in de 1e poule waar maar liefst 3 Over 't Netters zaten was het een hete strijd. Er werd gespeeld in achtkampen en dan om dire gewonnen games. 

Omdat Timo verrassend verloor van Luka vergooide hij zijn kansen op een beker: hij werd derde in de poule. Luka werd vijfde en Thomas zesde in de achtkamp.

Yaran speelde ook een achtkamp en viel net buiten de prijzen: hij werd net als Timo derde.

Al met al weer een mooi toernooi, op naar de oliebollen!De eerste prijs voor Kian Alles Over 't Net!
Met 2 kampioensteams het nieuwe jaar in!

8-12-2023 |

Dat de jeugd de toekomst heeft is al langer bekend, maar dat het ook nu een succesvolle periode is hebben de spelers toch vooral te danken aan hun harde werken!

Wekelijks een volle zaal met enthousiaste spelers, dat zorgt voor veel saamhorigheid en enthousiasme.

De jeugdafdeling van Over 't Net is nog nooit zo groot geweest en de competitieteams sluiten ook een mooi seizoen af.

Team 3 en 4 eindigden keurig in de middenmoot van hun poule, team 2 en 1 werden zelfs kampioen!

Dat betekent dat we in januari starten met ons eerste jeugdteam in de landelijke klasse, team 2 zal in de 2e klasse proberen zich staande te houden.

Nog meer goed nieuws: in plaats van 4 jeugdteams hebben we er straks 7!!!

Er sluiten enkele jeugdspelers van Hoogland bij ons aan omdat daar geen team meer te formeren was.

Verder hebben we maar liefst 8 nieuwe competitiespelers die in januari hun krachten gaan meten met de andere spelers uit de regio.

Dat dit een prachtige uitdaging wordt staat wel vast.

Met een fantastische groep spelers, ouders, trainers en kaderleden gaan we er samen voor zorgen dat we in mei hier met veel plezier op kunnen terugkijken.

 

En is het nu rustig?

Welnee: we hebben volgende week de mini en midimeerkampen in Nieuwegein en Houten, een groot toernooi in Assen, ons eigen oliebollentoernooi op 28 december, de open Soester en de regio kampioenschappen op 14 en 21 januari in Hilversum.

Dus genoeg om van te genieten!Team 1 en 2 kampioen!
Zware dag voor Luka en Jonas bij vooronde NJM

29-10-2023 |

Met 3 Over 't Netters en David en Dominique als "halve Over 't Netters hadden we niet heel veel deelnemers bij de voorronde NJM.

Toch is het zeker voor de jonge spelers een leuk toernooi, omdat je tegen leeftijdsgenootjes speelt.

Helaas bleek 's morgens dat Tom ziek was, dus hij moest zich afmelden.

Dominique en David wonnen met overmacht en kunnen zich opmaken voor de kwartfinale in Almere.

Voor Jonas wordt het nog even spannend: hij werd vierde in zijn poule en wist de wedstrijd om de eerste reserveplek te winnen van Nick (Hoogland). Dus nu even afwachten of hij een plekje krijgt toegewezen in de kwartfinale.

Voor Luka was het vooral lekker veel spelen en ervaring opdoen en dat deed hij prima. Tegen spelers die veel hoger in de competititeklasses spelen won hij games en zijn laatste wedstrijd werd ook nog gewonnen: prima gedaan door deze jongeling!

Al met al was het een leerzame dag, we hopen met David, Dominique, Thomas Marres en Jonas straks vier deelnemers te hebben aan de kwartfinale.

We gaan weer hard aan het werk in de trainingszaal!

 

 

 Luka in actie Jonas in actie beslissingswedstrijd Jonas tegen Nick
Jeugdteams goed op dreef!

28-10-2023 |

Wat was het weer een spannende en gezellige zaterdag in de Baander!

Het begon al op vrijdagavond toen jeugdteam 4 bij de starters tegen Tiel ging spelen. Onze jonkies wonnen keurig met 4-1 en staan zodoende op een prima 4e plaats met 1 punt achterstand op Huizen. dus zet hem op Thomas, Luka, Nathan en Jelle!

Team 3 won in een spannende wedstrijd met 4-3 van Elan. Kjell, Timo, Mark en Mike staan op de derde plaats, Elan zit ze op de hielen.....

Team 2 wil heel graag kampioen worden en daar zijn Furion, Tom, Jelmer en Jonas ook hard naar op weg. Met 9 punten voorsprong op de nummer 2 SHOT Soest staan ze fier aan kop! Vandaag werd met grote cijfers van Hoogland gewonnen: 6-1!

Ook team 1 gaat voor het kampioenschap in de 1e klasse, maar de concurrentie is niet mis. Vandaag tegen Almere United met trainingsgenoot Dominique in de gelederen. Het werd uiteindelijk 5-5, en spannend was het zeker. Nu 8 punten voor op Almere United, speelt ons team in januari landelijk C?????

Ze gaan ervoor onze toppers Bram, Timon, Janneke, David en Zheng-Ze.....

Het was een mooie dag, op naar de laatste vier wedstrijden!

 Nathan, Jelle en Luka winnen met 4-1
Dit jaar een nipte winst voor de Aloysiussschool bij het basisscholentoernooi.

19-10-2023 |

Ook dit jaar hebben we het basisscholentoernooi samen met Hoogland in de Bieshaar georganiseerd.

Met maar liefst 80 deelnemers was het zeer goed bezet.

Nieuw was in de middag de PRO-klasse: gevorderde spelers (vooral van de clubs zelf) konden hier tegen elkaar hun wedstrijden spelen. Zo bleven er genoeg bekers over voor de enthousiaste spelers van de maar liefst 20 scholen die meededen.

In de ochtend speelden de groepen 4, 5 en 6.

Er werd goed gestreden, en de vrijwilligers van beide clubs zorgden er voor dat alles duidelijk was voor de jonge spelers. We speelden 3 games op tijd, zodat iedereen aan voldoende speeltijd toekwam.

Uiteindelijk kwam de volgende eindstand op het bord:

Groep 4:

Meisjesbeker: Dylara Kieft, Langenoord

4e prijs: Even Filiman, Windroos

3e prijs: Dylara Kieft, Langenoord

2e prijs: Max Verweij, ’t Anker

1e prijs: Kris Merkens, Aloysiusschool

Groep 5:

Meisjesbeker: Eva Banbersta, PWA Beekenstein

4e prijs: Jory van den Brink, De Marke

3e prijs: Tycho Stam, Horizon

2e prijs: Ole kaldenbach, Aloysiusschool

1e prijs: Boaz Corpeleijn, Achtbaan

Groep 6:

Meisjesbeker: Ise Plantinga, Malelande

4e prijs: Rens Merkens, Aloysiusschool

3e prijs: Sep Verweij, ‘t Anker

2e prijs: Fenna Doll, Kindcentrum De Kei

1e prijs: Ise Plantinga, Malelande

In de middag kwamen de groepen 7, 8 en de PRO´s achter de tafel. Ook hier weer veel enthousiasme en de kinderen konden lekker veel spelen.

Er werd gestart in een poule, daarna werden er vervolgrondes gespeeld waarbij het niveau iets gelijkwaardiger was. Leuk voor iedereen dus!

Hier werd de eindstand als volgt:

Groep 7:

Meisjesbeker: Tess van der Horst, Kon-Tiki

4e prijs: Hosea Welfing, ‘t Anker

3e prijs: Tess van der Horst, Kon-Tiki

2e prijs: Tim Stam, Horizon

1e prijs: Jasper Overveld, De Marke

Groep 8:

Meisjesbeker: Rosa-Linn van Roomen, Meander

4e prijs: Jazz van Elteren, Aloysiusschool

3e prijs: Mateo van Hoek, Bolster

2e prijs: Yaran Bakr, Dubbelster

1e prijs: Tias Plantinga, Malelande

PRO’s:

2e prijs: Luka Frenie, Aloysiusschool

1e prijs: Tom de Blouw: PWA Beekenstein

Alle deelnemers kregen na afloop een herinneringsmedaille of hadden een prachtige beker gewonnen, dus volop tevreden gezichten.

De scholenbeker werd dit jaar opnieuw gewonnen door de Aloysiusschool met 7 punten, de Malelande werd met 6 punten een goede tweede.

We kunnen zeker spreken van een geslaagde editie, met heel veel dank aan sponsor MASCO, SRO, vrijwilligers van de clubs en alle spelers, ouders en andere toeschouwers.

Het mooiste compliment kregen we al tussen de middag van een school over de ochtend:

DANK WEER VOOR EEN PRACHTIG TOERNOOI!!Spelers in actie Alle tafels goed bezet Een prijs voor iedereen
Jeugdteams halverwege de competitie

14-10-2023 |

Onze jeugdteams zijn halverwege de competitie, en na de thuiswedstrijden van 14 oktober kunnen we al een klein beetje zien wat er gaat ontstaan....

Team 4 kreeg de dag voor de wedstrijd te maken met uitstel, het team uit Tiel kon geen spelers op de been brengen dus helaas konden Nathan, Luka, Jelle en Thomas niet spelen. Deze wedstrijd wordt uiteraard een andere keer gespeeld.

Hierdoor is de stand in de poule ook wat vreemd: met 8 punten uit 3 wedstrijden lijkt het een beetje op een middenplek voor onze Over 't Netters in de poule.

Team 3 met kopman Kjell staat op de 3e plaats in de poule. Mike, Mark en Timo beginnen ook steeds beter mee te draaien dus de tweede helft nog wat puntjes extra er uit slepen boys!

Team 2 speelt 3e klasse en zij doen het super! Ze staan bovenaan in hun poule, dus Jonas, Tom, Furion en Jelmer: ga zo door! 

Ook team 1 staat bovenaan, en dan in de 1e klasse. Ook hier is het nog wel wat onzeker want SVE moet nog 2 wedstrijden inhalen.... Zheng-Ze, David, Bram, Timon en Janneke veel succes en plezier in de tweede helft: zet hem op!

Al met al mooie resultaten, komende week herfstvakantie en het basisscholentoernooi: ook hier doen veel Over 't Netters aan mee!

Onze volgende competitiewedstrijd is een thuiswedstrijd op 28 oktober.Team 1 in concentratie bij de wedstrijd Elkaar coachen....
Jeugd goed bezig!

9-10-2023 |

Afgelopen weekend stond er een competitieronde op het programma en waren de minimidimeerkampen in Hilversum.

Onze jeugdspelers deden goede zaken: team 1 en 4 wonnen hun wedstrijd, team 3 verloor nipt.

Op zondag deden er 6 spelers mee in Hilversum en dat was voor Alexander, Jean en Henno de eerste keer dat ze een echte wedstrijd speelden!

Een beetje zenuwachtig waren ze wel, maar samen met de ervaren spelers Tom, Luka en Wuxi werd het een prima dag.

Alexander won heel knap al een wedstrijd, en ook Jean won van zijn broer Henno. Vooral het enthousiasme van onze spelers was heerlijk om te zien!

Luka, Tom en Wuxi deden het ook prima: alle drie gingen ze met een prijs naar huis.

Komende zaterdag 14 oktober spelen al onze jeugdteams thuis, de vogende minimidimeerkamp is op 16 december in Houten.

Volgende week is het herfstvakantie, dan organiseren we op de donderdag het basisscholentoernooi in de Bieshaar.

Er zullen in de herfstvakantie geen jeugdtrainingen zijn.

 Tom coacht Alexander Wuxi werd tweede Luka werd eerste Jean achter de tafel, Henno achter het telbord 3 trotse prijswinnaars
competitie is gestart!

17-9-2023 |

Het gebeurt niet zo vaak dat een jeugdteam en een seniorenteam in dezelfde zaal hun competitiewedstrijd spelen, maar afgelopen zaterdag gebeurde dat wel.

Jeugdteam 2 (Tom, Jonas en Jelmer) speelden bij Hoogland en wonnen met 2-5. Dat was een goed voorbeeld voor senioren 1 (Wander, David en Juliet) maar de "oudjes" verloren helaas met 6-4. 

Onze andere jeugdteams speelden ook een uitwedstrijd:

Team 1 won met 3-7 van Almere United

Team 3 verloor met 6-4 van Elan

Team 4 verloor met 4-1 van SVO.

Op naar onze volgende wedstrijden, team 1 t/m 3 spelen komende zaterdag in de Baander om 11.00 uur.

toeschouwers zijn van harte welkom!team 1 en jeugdteam 2 streden tegen Hoogland
Jeugdspelers zijn goed gestart in De Meern en Almere

11-9-2023 |

Een week voordat de competitie begint is al een aantal spelers van ons actief geweest op de diverse toernooien.

Het is altijd goed om na een lange pauze weer wat wedstrijden te spelen, dus dat was een goede keus.

Zo speelden Tom, Jonas en Timon in Almere. Tom veroverder daar na een spannende finale de eerste prijs in de C poule: een prachtig resultaat.

In De Meern speelden Kjell, Thomas en Luka en hier waren er zelfs twee prijswinnaars: Thomas en Luka zaten bij elkaar in de poule waarin Luka eerste werd en Thomas tweede.

Een mooie prestatie van deze youngsters. Kjell zat in een zware poule, in ieder geval al weer lekker veel wedstrijden gespeeld!

Komende zaterdag begint de competitie, met vier jeugdteams wordt dat weer een gezellige drukte in de Baander. De eerste thuiswedstrijd zal zijn op 23 september.  Tom wint in Almere Kjell in actie in De Meern Thomas en Luka tegen elkaar Trotse prijswinnaars Luka en Thomas
David Robbers onze nieuwe clubkampioen!

24-6-2023 |

Wat hebben we weer genoten op onze toernooidag……

In de ochtend waren de clubkampioenschappen voor de jeugd met 15 enthousiaste deelnemers. Er werd gespeeld in een A- en een B-poule en er werd flink gestreden door alle deelnemers. Het was mooi om te zien dat de jonge spelers zich steeds meer kunnen meten met de al wat meer “gevestigde orde” en ze het elkaar regelmatig lastig maakten. Mooie rally’s en sportief spel met enthousiaste ouders aan de kant.

Uiteindelijk werden het twee echte finales die met 3-1 beslist werden.

De finale in de A-poule was tussen David en Timon, in de B-poule stonden daar Tom en Furion.

David en Tom wonnen de titels na een mooie strijd.

De eindrangschikking was als volgt:

Poule B:

1: Tom de Blouw

2: Furion Boom

3: Timo Blom

4: Luka Fréni

5: Thomas Hermsen

6: Wuxi Shi

7: Tein Bakker

8: Raaf Bakker

Poule A:

1: David Robbers

2: Timon Ehlert

3: Dominique Goossens

4: Bram Houtveen

5: Jonas Hof

6: Jelmer Hofs

7: Kjell van Veen

Na een lekkere buitenlunch was het tijd voor het familietoernooi waarvoor 16 koppels zich hadden ingeschreven.

Dit werd gespeeld op tijd (iedere wedstrijd duurde 4 minuten) en daar speelden A-X, B-Y en dan een dubbel zodat de eindstand altijd 3-0 of 2-1 werd. De start was in poules van 4, hierna gingen de nummers 1 verder tegen elkaar, de nummers 2, 3 en 4.

Het was gezellig om oma met kleinzoon te zien spelen, broers met elkaar, oom en neefje, tante en neefje, partners, ouder en kind: iedereen had volop plezier.

En de eindstand was:

1: David en Maarten

2: Dominique en Remco

3: Tom en Bram

4: Luka en Annelieke

5: Timon en Mirjam

6: Tom en Eelke

7: Gerrit en Dunja

8: Jonas en Anne-Marie

9: Bas en Luuk

10: Lars en Bennert

11: Timo en Jacco

12: Kjell en Nathalie

13: Wuxi en Ting

14: Nathan en Dithmar

15: Tein en Sophie

16: Raaf en Dorothé

 

Tijdens de prijsuitreiking was er ook aandacht voor alle trainers en assistent-trainers die zich dit jaar voor de club hebben ingezet: iedereen kreeg een bedankje en een waarderend applaus.

Al met al weer een hele geslaagde dag, jeugdkader bedankt!!!!

 

Nog 1 dinsdagtraining te gaan, en dan donderdagavond 29 juni de laatste activiteit voor de zomerstop: ons plankentoernooi waar je je nog voor kunt inschrijven…….Spannende wedstrijden bij de clubkampioenschappen jeugd De finales: David tegen Timon en Tom tegen Furion Een lekkere buitenlunch Het familietoernooi Voor iedereen een feestje! Er werd fanatiek en sportief gestreden David en Maarten: de winnaars van het familietoernooi De deelnemers van de ochtend Juliet op haar plek..... Furion, Tom, Juliet, David, Timon
Basisscholentoernooi op donderdag 19 oktober 2023

16-6-2023 |

Op de donderdag in de herfstvakantie zal weer ons traditionele basisscholentoernooi plaatsvinden in sporthal de Bieshaar.

Het toernooi is voor leerlingen uit de groepen 4 t/m 8 (volgend schooljaar!), en iedereen kan meedoen: startend en gevorderd.

We hopen op heel veel deelnemers, dus laat je klasgenootjes zien hoe leuk onze sport is en nodig ze uit om mee te doen!

Inschrijven kan via de link www.schoolsportamersfoort.nlDe aankondiging van ons basisscholentoernooi
Spelers actief in Aalsmeer en Soest

7-6-2023 |

Afgelopen weekend speelden David, Tom en Jonas een landelijk toernooi in Aalsmeer. Dit toernooi is al als start van het nieuwe seizoen: de spelers spelen daar al in de leeftijdscategorie van het volgende jaar. Speelrs kunnen hier als ze ver genoeg in het toernooi komen een B-licentie verdienen: en dan hoor je bij de beste 40 spelers van Nederland!

Helaas lukte het bij alle drie net niet: ze sneuvelden net in de finalewedstrijd. Voor Tom was het extra zuur: een verlies met 2 punten verschil in de vijfde game....Ook Jonas en David verloren hun laatste wedstrijd in vijf games: dat beteknt wel dat ze dichtbij een B-licentie zitten volgend jaar!!!

In Soest werd de laatste minimidimeerkamp gespeeld en ook hier waren 6 Over 't Netters aanwezig. Bij de mini's speelden Thomas, Luka, Tein en Raaf waarbij Raaf een mooie tweede plaats behaalde. Luka belandde in een lastig "driehoekje" waardoor er voor hem net geen beker te verdienen viel.

bij de midi's speelden Kian en Kjell die respectievelijk 1 en 2 wedstrijden wisten te winnen.

Al met al weer een mooie wedstrijddag, komende zaterdag zijn er weer spelers actief bij het basisscholenkampioenscahp in Nieuwegein: veel plezier daar Tom, Thomas, Luka, Furion en Willem!Tom en Jonas in Aalsmeer Een drukke boel in Soest bij de minimidimeerkamp
Tom en Timon actief in Nijmegen

8-5-2023 |

Op zondag 7 mei was het game11 toernooi in Nijmegen. Omdat game11 ook onze clubsponsor is hadden alle leden van Over 't Net een uitnodiging gekregen voor dit toernooi.

Bij de jeugd waren Timon en Tom enthousiast en waren zij al op tijd in de mooie zaal van Tafeltennis Nijmegen.

Het toernooi werd met het "Zwitsers systeem" gespeeld: je kon tegen iedereen loten en na 3 startrondes kwam je steeds meer tegen tegenstanders van je eigen niveau.

Uiteindelijk speelde Timon 7 wedstrijden, hij verloor er 2 en won er 5. Helaas net niet genoeg voor de halve finale: spelers uit West waren net nog iets te sterk.

Tom speelde maar liefst 9 wedstrijden deze dag en was ook in de finale van de B-spelers de sterkste! Hij won ook van verschillende hoger geplaatste spelers, kortom een prima toernooi voor hem.

De jongens vonden het leuk om nu eens tegen hele andere spelers te spelen en met succes!

 

Komende zondag staat het NK voor A-spelers op de agenda: hier spelen Dominique, Janneke en Thomas Marres. Uiteraard volgt er weer een verslag hiervan op deze website en wensen we ze alvast heel veel succes!Timon in actie Tom in actie Trotse Juliet en Tom!
Jeugdteams sluiten voorjaarscompetitie af met winst en verlies

17-4-2023 |

We hadden maar liefst vier jeugdteams in de jeugdcompetitie van de regio midden en onze spelers hebben zich prima laten zien dit half jaar.

Team 1 met David, Janneke, Timon en Bram speelde in de 1e klasse en eindigde op een keurige derde plaats. Dit team zal na de zomer ongetwijfeld proberen om er weer een tandje bij te doen en samen met coach Juliet het de tegenstanders lastig te maken. 

Team 2 bestaat uit vier fanatieke jonge spelers en Furion, Tom, Jonas en Jelmer deden het prima in de 3e klasse. Na de herindeling werd er gewonnen van TTVN en daarmee eindigden ze in deze laatste poule op de tweede plaats. Coach Jos mag trots zijn op zijn spelers!

Team 3 speelde ook al een klasse hoger dan vorig jaar en Kjell, Bram, Mark, Mike en Timo verweerden zich kranig. Ze eindigden keurig in de middenmoot met 41 punten, ook coach Paul mag trots zijn op zijn spelers!

Team 4 speelde bij de starters en na de eerst vijf wedstrijden volgde er een herindeling. Omdat Luka, Thomas, Jelle en Nathan op een tweede plaats waren geeindigd volgden ze de rest van hun wedstrijden in de hoogste groep van de starters: een prima prestatie! Hier deden ze ook echt mee om de hoogste plekken,vooral de laatste wedstrijddag met 2 wedstrijden in de benen werd voor dit team een topdag!

Uieindelijk eindigden ze op de vierde plaats: een trotse coach Bas was het gevolg!

Al met al dus mooie resultaten, nu komen er nog enkele toernooien aan en gaan we inventariseren welke nieuwe jeugdteams er na de zomer zullen zijn.

Wij gaan er weer voor!!!Jeugdteam 1: Bram, Timon, David en Janneke Jeugdteam 4: Luka, Nathan, Thomas (Jelle staat niet op de foto)
Successen voor Over 't Netters in Hilversum en Nieuwegein!

12-3-2023 |

In Hilversum en Nieuwegein waren er spelers van ons actief dit weekend.

Thomas en Dominique speelden in Hilversum de halve finale NJM. De nationale Jeugdmeerkampen is eigenlijk na het NK het belangrijkste (en vooral ook eerlijkste) jeugdtoernooi van het jaar. In verschillende rondes vallen er steeds spelers af, waarna de beste 12 spelers overblijven. Die spelen dan in twee dagen tegen elkaar, een intensief maar vooral supermooi evenement.

Nu dus de halve finale voor Thomas en Dominique.

Dominique werd vijfde in haar poule met 1 gewonnen wedstrijd, Thomas won drie wedstrijden en eindigde op de derde plaats in zijn meerkamp. Voor Thomas betekent dat plaatsing voor de finale in Panningen: meespelen met de 12 beste spelers van Nederland: klasse gedaan!

 

In Nieuwegein speelden maar liefst 11 jeugdspelers bij de minimidimeerkampen. Voor jonge spelers een mooi moment om de eerste wedstrijdjes te spelen in een fijne en gemoedelijke sfeer.

De kinderen hebben elkaar super door de dag heen geholpen: aanmoedigen, coachen en vooral veel plezier met elkaar.

Aan het einde van de dag gingen er ook nog wat bekers mee naar Amersfoort: top gedaan Tom, Timo, Wuxi, Luka, Jamie, Fenna, Yaran, Kjell, Kian, Raaf, Thomas en ouders!

De volgende minimidimeerkampen zijn in Soest op 3 juni, uiteraard hopen we dan weer op zo'n grote groep spelers!

 

Voor Dominique en Thomas Marres staat volgende week het A-toernooi in Den Haag op de agenda....Tom coacht Raaf Nog even met zijn allen rond de tafel.... Fenna tegen Yaran Wuxi in actie Een deel van onze delegatie uit Amersfoort De prijswinnaars Yaran, Thomas, Timo en Kjell
Jonas en David in halve finale in Soest

18-2-2023 |

Bij het Jeugdranglijsttoernooi speelden vijf Over 't Netters mee. Coaches Thomas, Andries en Juliet konden aan de bak!

David (uitkomend voor zijn club Huizen) speelde een goed toernooi in de categorie O17. Hij won zijn meerkamp en drong door tot de halve finale. Hierin moest hij tegen SVOer Ruben Kroon waar hij ook in de competitie tegen speelt. Helaas was Ruben in drie games te sterk voor David.

Bram speelde een goed toernooi, in zijn meerkamp won hij drie wedstrijden. Hij liet goed plaatsingsspel zien, coach Thomas was tevreden met het resultaat (en Bram ook!).

In O13 hadden we drie spelers: Furion, Tom en Jonas. Tom won in zijn meerkamp drie wedstrijden: een prima resultaat. Vooral de (verloren) wedstrijd tegen Taha Mansri was er een met prachtig spel: helaas verloor hij deze in vijf games.

Furion werd in zijn meerkamp tweede en mocht door naar het vervolgtoernooi. Hier stuitte hij op teamgenoot Jonas. Dit werd een wedstrijd zonder coach en het ging heel lang gelijk op. Uiteindelijk won Jonas, en was een plek bij de beste acht het eindstation voor Furion.

Jonas won zijn meerkamp en stuitte in het vervolgtoernooi dus op Furion. Na deze winstpartij stond hij in de halve finale. Helaas was Illion Zwart (Hilversum) een maatje te groot dus dit werd zijn eindstation.

Al met al was het een mooie dag met goed spel en mooie leermomenten.

Het toernooi werd georganiseerd door SHOT Soest en het was weer prima geregeld. Lege tafels werden benut door wedstrijden te verplaatsen, daardoor konden veel wedstrijden eerder gespeeld worden. Fijn voor sporters, coaches en ouders!

 

 Furion in actie Tom in actie Jonas in actie Bram en coach Thomas
Bram, Timon, David en Dominique in de prijzen bij AK!

22-1-2023 |

Ook op de tweede dag van de afdelingskampioenschappen in Hilversum gingen er Over 't Netters met prijzen naar huis. Timon en David speelden de troostfinale in de ratingklasse 2. Ze maakten er een spannende wedstrijd van, die uiteindelijk gewonnen werd door David.

Timon behaald ook de finale van het dubbelspel samen met Bram. Hier stonden samen met Dominique zelfs drie Over 't Netters in de finale! Timon en Bram wonnen in vier games: een prima prestatie!

In de ratingklasse 1 hadden we 1 ijzer in het vuur: Thomas Marres. Hij kwam in het hoofdtoernooi, maar moest daar zijn meerdere erkennen in Jurre de Bree.

Al met al ook nu weer een geslaagde dag, veel wedstrijden en vooral een fijne sfeer met de teamgenoten uit team 1 die voor elkaar telden, elkaar aanmoedigden en er dus voor elkaar waren deze dag.

Dank voor de coaches en de toeschouwers, op naar de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 28 januari!

 Timon, Bram en David met hun prijzen Timon en Bram: winnaars van het dubbelspel coaching.....
Vijf jeugdspelers actief bij afdelingskampioenschap

15-1-2023 |

Vijf jeugdspelers van Over 't Net hebben meegedaan aan de afdelingskampioenschappen in Hilversum op zondag 15 januari. Het was de dag voor de lagere ratings, maar de inzet en het plezier waren zeer hoog!

Met Rene, Bas en Juliet als coaches en de vele ouders als supporters werd het voor Tom, Timo, Luka, Jonas en Kjell een mooie en lange dag.

Het dubbel van Tom en Jonas behaalde in de dubbelklasse 3 een keurige halve finale, waarna de koek op was. Timo en Luka behaalden in de dubbelklasse 4 de beste 8, waarna ook voor hen het schip strandde. Kjelle strandde met zijn dubbelpartner in de poule.

Tijdens de enkelwedstrijden wisten alle vijf de spelers het hoofdtoernooi te bereiken: een prima prestatie van iedereen!

Uiteindelijk behaalden Timo (in ratingklasse 6) en Kjell (in ratingklasse 5) een derde plaats.

We hebben mooi spel gezien van al onze spelers, er is weer veel ervaring opgedaan en met elkaar was het een fijne dag.

Volgende week staat het AK voor de hogere ratings op het programma en daar zullen Thomas Marres, Bram, Timon, Dominique, David en Janneke aan mee gaan doen.

Op zaterdag is er ook nog een minimidimeerkamp In Huizen waar nog 6 jonge spelers aan meedoen: kortom een mooie voorbereiding op de start van de competitite op 28 januari.

Iedereen weer heel erg bedankt voor jullie inzet op deze dag!

 De vijf Over 't Netters zijn er klaar voor! Kjell, Luka en Timo
Oliebollentoernooi groot succes!

30-12-2022 |

Met maar liefst 30 deelnemers werd het oliebollentoernooi een groot succes. Jong en oud speelden met en tegen elkaar, iedere ronde in een andere samenstelling.

De oliebollen werden vers gebakken door Mirjam en Carolien en smaakten heerlijk!

Het werd een gezellige en sportieve afsluiting van het jaar 2022, er werd lekker gespeeld en gegeten.

Uiteindelijk werd Bas van der Graaff de grote winnaar en kreeg hij de grootste oliebol uitgereikt.

Al met al een prima avond voor alle deelnemers en toeschouwers, vooral heel veel dank aan alle vrijwilligers!

Nu een weekje pauze en op dinsdag 10 januari gaan we weer open.

Fijne jaarwisseling voor iedereen!Een heerlijke volle zaal Fanatiek gespeeld.... De oliebollenbakkers Mirjam en Carolien Het dubbel moest regelmatig de beslissing brengen De winnaar Bas van der Graaff ,met de grootste oliebol
Jeugdspelers winnen prijzen in Assen

18-12-2022 |

Op zaterdag 17 en zondag 18 december werd het jeugdranglijsttoernooi in Assen gespeeld. Best een eindje rijden, maar Jonas, Tom, Thomas, Dominique en ouders hadden er wel een ritje voor over om lekkere wedstrijden te spelen.

Jonas speelde voor het eerst op zo'n groot toernooi en startte geweldig met vier gewonnen wedstrijden. daarna werd het wat lastiger en uiteindelijk eindigde hij op een keurige vierde plaats in zijn meerkamp.

Tom speelde een achtkamp, verloor 1 wedstrijd en eindigde op een gedeelde eerste plaats. Vooral de finalewedstrijd tegen Jesper was een mooie strijd die Tom uiteindelijk won. De jongens eindigden gelijk, Jesper werd eerste en Tom tweede.

Op de zaterdag was het B-toernooi en hier speelden Dominique en Thomas mee. En dat ging prima: Dominique werd tweede en Thomas werd ongeslagen kampioen!

Dat betekent voor beiden dat ze nu een A licentie hebben: klasse gedaan allebei!

 

Het was een mooi weekend, spelers, coaches en ouders bedankt.

Op naar het oliebollentoernooi!

 Tom en Jonas in actie Tom met zijn prijs Dominique wint tweede prijs en A licentie Thomas wordt eerste en verdient A licentie
5 Over 't Netters actief in Houten!

13-12-2022 |

Op zaterdag 10 december waren er weer 5 enthousiaste jeugdleden bij de minimidimeerkampen in Houten.

Timo, Tom, Thomas, Luka en Jonas speelden allemaal in een zeskamp.

Er werd volop strijd geleverd en Timo, Tom, Thomas en Luka zaten in verschillende meerkampen en wonnen alle vier twee wedstrijden.

Jonas speelde voor het eerst mee bij de midi's en won de eerste prijs in de tweede meerkamp: een hele knappe prestatie!

Weer veel geleerd en nu op naar het oliebollentoernooi!!!Thomas, Luka, Timo, Tom en Jonas Trotse Jonas!
Jeugdteams sluiten competitie positief af. Thomas Marres behaalt landelijk A-klasse!

4-12-2022 |

Afgelopen zaterdag hebben onze jeugdteams hun laatste competitiewedstrijd voor dit jaar gespeeld. We wisten dat het spannend kon worden en waren op van alles voorbereid…..

Team 1 speelden met Timon, Janneke en David tegen Hoogland en dit werd een ruime 7-0 overwinning. Hiermee eindigt dit team op een gedeelde vierde plaats met SVO. Een mooi resultaat en met Bram en Janneke aan de herstellende hand kan het volgend jaar alleen maar beter worden!

Team 2 wist al dat de tweede plaats bereikt was, maar ze gingen er vol voor tegen UTTC. Het werd een 6-4 overwinning en daarmee sloot Peter zijn wedstrijdcarrière positief af. Het team eindigde in de poule op de tweede plaats met 15 punten voorsprong op de nummer 3…

Team 3 had de spannendste derby op het programma: tegen Hoogland moest minimaal 5-5 gehaald worden om kampioen te worden. Of Kjell nu alle energie al verspeeld had bij het voetbal zullen we nooit weten, maar verrassend was zijn nulscore wel. Met de winstpartijen van Bram en Tom was het net niet genoeg voor het kampioenschap, Hoogland ging er met de beker vandoor.

Team 4 had veel zin in de startersfinale, maar door ziekte waren Jelle en Nathan er niet bij. Timo en Luka deden het prima en wonnen de wedstrijd met 3-2. Hierdoor een mooie derde plaats voor onze youngsters.

 

En dan behaalde ons jeugdlid Thomas Marres met zijn team VTV afgelopen zaterdag de landelijke A klasse! Een geweldige prestatie van Thomas, Sam en Koen met hun coach Bert van Schaik.

 

Al met al kijken we terug op een mooi seizoen, we hebben veel plezier en vooruitgang gezien bij onze spelers. Coaches, trainers, ouders en spelers dank jullie wel voor jullie inzet.

We kunnen trots zijn op onze jeugdafdeling!Team 3: Kjell, Bram, Tom eindigt op de tweede plaats Team 2: Furion, Peter en Jonas worden tweede Team 4: Luka en Timo met medaille van de startersfinale Thomas met zijn VTV team: Sam en Koen
Vijf deelnemers bij meerkamp in Hilversum

6-11-2022 |

Op zondag 6 november werd in Hilversum de tweede mini/midimeerkamp van het seizoen gespeeld. Ook dit keer waren er weer enthousiaste spelers van Over 't Net bij.

Kjell speelde in een midimeerkamp (iets oudere spelers) en Tom, Jonas, Luka en Thomas Hermsen speelden in een minimeerkamp.

Het toernooi was goed bezet en onze spelers deden het prima.

Uiteindelijk waren er prijzen voor Thomas en Jonas. Voor Jonas betekent dit dat hij de volgende keer ook bij de midi's moet spelen, want hij won de hoogste meerkamp bij de mini's.

Al met al hebben de jongens een lekker toernooi gespeeld, op naar de volgende die is op 10 december in Houten (de uitnodiging volgt binnenkort).

 

Komende zaterdag ligt de competitie een weekje stil: Tom en Thomas Marres spelen dan een landelijk toernooi in Tilburg.

Daarna gaan we weer verder met de competitie die zal eindigen op 3 december. in de poule tegen elkaar: Jonas en Tom Kjell in actie Luka in actie Al onze deelnemers in Hilversum
Tom, David, Dominique en Thomas in afdelingsronde NJM

30-10-2022 |

Op zondag 30 oktober is de afdelingsronde van de Nationale Jeugdmeerkampen gespeeld in Hilversum.

Over 't Net had 4 deelnemers die dag.

Tom speelde voor het eerst in de leeftijdsklasse O13 en dat deed hij prima. Met aanvallend spel liet hij zien hier goed op zijn plek te zijn. Hij won twee wedstrijden en eindigde hierdoor op een vijfde plaats: een prima prestatie van deze youngster.

David speelde in de klasse O17 en deed dat prima. Hij won vier wedstrijden en eindigde  achter de twee landelijke spelers op een keurige derde plaats. Hij gaat dus verder spelen op 4 december in Almere, top gedaan David!

Ook Thomas speelde in de O17 leeftijdscategorie en hij deed dit goed. Alles werd gewonnen en er waren enkele wedstrijden met wat meer spanning. Maar een prima plaatsing voor de volgende ronde in Almere.

Dominique speelde bij de meisjes onder 15 en speelde  drie wedstrijden. Met drie keer winst een prima resultaat voor haar! Ook zij gaat dus in haar woonplaats Almere verder spelen in de kwartfinale.

 

Al met al een mooie prestatie van onze jeugdspelers, komende weken weer hard trainen en dan gaan we weer wat moois laten zien op 4 december. Dan zal ook Janneke meedoen: zij had voor deze ronde een vrijstelling vanwege haar A-licentie.Aloysiusschool wint MASCO Basisscholentoernooi 2022!

27-10-2022 |

Jaarlijks organiseren we het baisscholentoernooi in de herfstvakantie met Hoogland. Met meer dan 75 deelnemers van meer dan 15 verschillende scholen was het dit jaar weer een groot succes. De startende spelers van Over 't Net mochten ook meedoen: Luka, Jelle en Jamie lieten zich van hun beste kant zien.

’s Morgens waren de groepen 4, 5 en 6 aan de beurt. Alle kinderen speelden eerst in een kleine meerkamp. Na deze eerste ronde kwamen de nummers 1 samen in een meerkamp, de nummers 2 enz. Dat zorgde ervoor dat de kinderen ook op hun eigen niveau leuke wedstrijdjes konden spelen, en dat was zeker een succes.

Ook de twee hoogst geklasseerde meisjes speelden nog een “damesfinale”.

Na een korte demonstratie van Thomas en Thom werden de prijzen uitgereikt, die als volgt verdeeld werden:

Groep 4:

Meisjesprijs: Lot Bekker (Aloysiusschool)

1e prijs: Boaz Corpeleijn (Aloysiusschool)

2e prijs: Ole Kaldenbach (Aloysiusschool)

3e prijs: Pim van Stokkum (Aloysiusschool)

4e prijs: Siem Ouweneel (De Marke)

Groep 5:

Meisjesprijs: Veronique Martens (Achtbaan)

1e prijs: Rens Merkens (Aloysiusschool)

2e prijs: Sam Spendel (Aloysiusschool)

3e prijs: Jurre Spendel (Aloysiusschool)

4e prijs: Veronique Martens (Achtbaan)

Groep 6:

Meisjesprijs: Nora Visser (De Marke)

1e prijs: Nora Visser (De Marke)

2e prijs: Tobias Booij (Pallas Athene)

3e prijs: Jurjan Nieuwenhuis (Horizon)

4e prijs: Mats van Garderen (Kinderhof)

Om 12 uur werd het ochtenddeel afgesloten, in de tussenstand voor de scholenprijs stond de Aloysiusschool fier aan kop!

 

Om 13.30 uur begon het middaggedeelte met de kinderen uit de groepen 7 en 8.

Ook hier werden eerst kleine poules gespeeld en werden de spelers en speelsters later in een andere poule geplaatst met meer gelijk niveau. Hierdoor ontstonden spannende wedstrijden met soms ook verrassende winnaars.

De prijswinnaars waren:

Groep 7:

Meisjesprijs: Mila van Wieringen (Aloysiusschool)

1e prijs: Mila van Wieringen (Aloysiusschool)

2e prijs: Dylan Goddijn (Joost van den Vondel)

3e prijs: Luka Frenie (Aloysiusschool)

4e prijs: Joe Kwok (De Marke)

Groep 8:

Meisjesprijs: Louise Bakhuizen (Pallas Athene)

1e prijs: Louise Bakhuizen (Pallas Athene)

2e prijs: Julian van Houwelingen (Horizon)

3e prijs: Okke Huisman (Pallas Athene)

4e prijs: Thomas van Houwelingen (Horizon)

De Over 't Netters deden het prima: Luka behaalde de 3e plaats, Jamie werd 5e en Jelle speelde bij groep 8 en werd 6e.

 

De scholenprijs werd gewonnen door de Aloysiusschool met 16 punten, Pallas Athene werd 2e en de Horizon en De Marke eindigden op de gedeelde 3e plaats.

Al met al was het een mooie dag voor de kinderen. Ouders en alle vrijwilligers heel erg bedankt voor jullie steun en hulp deze dag.

Uiteraard ook de SRO, MASCO en de verenigingen Hoogland en Over ’t Net geweldig bedankt voor jullie hulp en financiële ondersteuning.

Op naar het toernooi in 2023!!!!De groepen 4 en 5 aan het werk.... Groep 8 speelde in de middag.... De winnaars van de groepen 4,5 en 6
Succes bij jeugdklassentoernooi in Zwolle: 3 deelnemers waar onder de winnaar!

23-10-2022 |

Wat een dag was het gisteren bij het jeugdklassentoernooi in Zwolle. Hier speelden de hoogste percentagespelers uit heel Nederland tegen elkaar in een meerkamp en vervolgrondes.

In de zaal naast ons werd het N.K. voor senioren gespeeld, dus het was een prachtige ambiance.

Met maar liefst 3 spelers was Over 't Net goed vertegenwoordigd: Timon, Thomas en David wilden het beste van zichzelf laten zien en hadden er zin in.

Timon speelde in de B-klasse een prima toernooi met spannende wedstrijden en mooie geplaatste rally’s. Uiteindelijk eindigde hij heel ongelukkig op een gedeelde tweede plaats maar onderling werd het toch een derde plek. Met 4 winstpartijen mag hij trots zijn op zijn prestaties en spel!
David speelde in de B-klasse in een zeskamp en won hier 4 wedstrijden. Voor hem viel het gelijk eindigen gunstig uit, en kwam hij op de eerste plaats. Met goed aanvallend spel en soms wat wisselvalligheid wist hij de vervolgronde te halen. Hierin was Lars Nijmeijer te sterk: na vier games moest hij zijn tegenstander feliciteren. Maar ook voor David was het een prima toernooi.
Thomas speelde in de A-klasse en maakte er de dag van de 5-gamers van: maar uiteindelijk won hij wel al zijn wedstrijden! Met goed spel, soms iets te veel naar achteren maar toch steeds de aanval opzoekend veroverde hij de felbegeerde 1e plaats. De finale tegen trainingsgenoot Marlieke werd met 3-0 gewonnen. Vooral de kwartfinale tegen Rens Loozen was een prachtige partij met lange rally’s en gedurfd spel van beide spelers.
 

Al met al natuurlijk een prima toernooi voor onze spelers. De afdeling Midden won de jeugdklassenbeker met verve want ook spelers van o.a. SHOT Soest, Hoogland, Woerden en SVO vielen in de prijzen.
Veel dank aan de coaches Maarten, René en Juliet en ook aan alle ouders voor de support van deze dag.Thomas in actie Timon in actie David in actie De finalisten: Marlieke en Thomas
Tom en Jonas in de prijzen bij minimeerkamp!

10-9-2022 |

Bij de eerste minimidimeerkamp van het seizoen werden er direct al weer prijzen gewonnen door onze jeugdspelers.

Jonas werd tweede in zijn poule, Tom werd eerste: prachtige prestaties van onze jongens.

Deze meerkamp was in De Meern, de volgende is op zondag 6 november in Hilversum.

Laten we proberen om ook dan met een groepje spelers mee te doen: leerzaam en gezellig!

Voor Tom en Jonas was het in ieder geval een prima start van het seizoen, de competitie kan van start volgende week!

 de gelukkige winnaars: Tom en Jonas
Basisscholentoernooi op donderdag 27 oktober!

11-8-2022 |

De vakantie zit er bijna op, en wij maken al plannen voor ons basisscholentoernooi!

Op de donderdag in de herfstvakantie organiseren we dit samen met ttv Hoogland. We hopen uiteraard op heel veel deelnemers.

Ook onze eigen jeugdleden (tm starters) mogen hieraan deelnemen.

 

De inschrijving staat open voor basisschoolleerlingen vanaf groep 4, inschrijving kan via:

www.schoolsportamersfoort.nl

 

Een lekkere sportieve dag in de herfstvakantie.....Slotdag een succesvolle afsluiting van het seizoen.

3-7-2022 |

Zaterdag 2 juli was dan toch echt de laatste dag van dit seizoen, en deze werd druk bezocht door onze leden en familieleden.

In de ochtend was het clubkampioenschap voor de jeugdleden.

Hier deden 16 jeugdspelers aan mee, en er werd goed gestreden door de spelers.

In de B poule speelden 7 spelers, en uiteindelijk was Kjell in de allerlaatste wedstrijd in deze meerkamp de sterkste. Hij won met 3-0 van Tom.

De einduitslag in de poule werd als volgt:

 1. Kjell Peters
 2. Tom de Blouw
 3. Mark Tennekes
 4. Joas Blaak
 5. Timo Blom
 6. Jelle Tennekes
 7. Joas Jobse

De A-poule bestond uit 9 spelers en zij speelden twee meerkampen.

In de finalepoule streden Thomas, David, Daniël en Peter om de titel clubkampioen 2022. Uiteindelijk ging de finale tussen Thomas en David. De eerste game had David te veel last van zenuwen. In de tweede en derde game herpakte hij zich goed en werd het een echte wedstrijd.

Uiteindelijk won Thomas met 3-0.

Opnieuw de titel voor Thomas, die volgend jaar landelijk B gaat spelen bij VTV en in de duo competitie senioren bij Over ’t Net. David speelt net als afgelopen seizoen in ons eerste jeugdteam.

In de poule om plaats 5 t/m 9 werd ook volop gestreden en werd Bram de nummer 5.

De einduitslag werd als volgt:

 1. Thomas Marres
 2. David Robbers
 3. Peter ten Dam
 4. Daniël Rietveld
 5. Bram Houtveen
 6. Jonas Hof
 7. Furion Boom
 8. Wouter van Dorst
 9. Midas Hof

Om 13.45 werd afgesloten met de prijsuitreiking en een vriendelijk dankwoordje van Erwin aan de trainers Paul, Henk en Juliet. Ook Erwin en Karin uiteraard bedankt voor jullie meedenken en functioneren binnen het jeugdkader van Over ’t Net!

 

Er volgde een gezellige lunch buiten en daarna begon het familietoernooi waar zich ook 16 duo’s voor hadden aangemeld. Henk had er ook 2 poules van gemaakt en uiteindelijk waren Erwin en zoon Jona de sterksten.

De volledig eindstand in poule A:

 1. Erwin Smidt en zoon Jona
 2. Bas van der Graaff en Luuk
 3. David Robbers en vader Maarten
 4. Bram Houtveen en vader Paul
 5. Jonas Hof en vader Andries
 6. Tom de Blouw en vader Eelke
 7. Peter ten Dam en moeder Klaartje
 8. Sayeed Abedaala en dochter Nibras

De volledige eindstand in poule B:

 1. Wouter van Dorst en vader Paul
 2. Kjell Peters en moeder Nathalie
 3. Joas Blaak en Christiaan
 4. Joas Jobse en vader Pieter
 5. Midas Hof en moeder Anne-Marie
 6. Mark Tennekes en broer Roelof
 7. Lars Jongsma en vader Pieter
 8. Jelle Tennekes en vader Pieter

Om 17.00 uur kwam er een einde aan een mooie slotdag. We kunnen terugkijken op een sportieve dag, met veel plezier voor alle deelnemers.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, ouders en andere supporters.

Even een heerlijke break en dan starten we weer met de jeugdtrainingen op donderdag 25 augustus.

Tot dan!De jeugdleden in actie tijdens het clubkampioenschap Ook nog tijd voor een rondje om de tafel Het familietoernooi in volle gang De winnaars van het familietoernooi: Erwin en Jona De deelnemers uit de A-poule De trainers van het afgelopen jaar in het zonnetje Erwin doet het dankwoord De deelnemers uit de B-poule Alle deelnemers en vrijwilligers
Thomas bij beste 12 spelers van Nederland!

30-5-2022 |

Afgelopen weekend werden de halve finales en de finales van de Nationale Jeugdmeerkampen georganiseerd. Dit toernooi is eigenlijk het allerbelangrijkste (en ook eerlijkste) toernooi van het jaar omdat de beste twaalf spelers uit iedere leeftijdscategorie dan tegen elkaar spelen.

Thomas had zich geplaatst voor de halve finale van de jongens onder 15, maar deze kon in februari niet doorgaan wegens corona. Daarom werd de halve finale afgelopen vrijdag gespeeld en direct de dag daarna begon het finaleweekend.

Thomas deed het vrijdag prima: samen met coach Rene Bornhijm wist hij dat het een pittige dag zou worden.

In de eerste ronde viel de als nummer 1 geplaatste speler ziek uit, voor hem heel sneu maar voor de overige spelers betekende dat weer iets meer kans om bij de eerste drie te komen.....

Thomas speelde goed, fel en goed blokkend wist hij vijf wedstrijden te winnen. Hierdoor eindigde hij in een driehoekje en werd hij uiteindelijk eerste in zijn zevenkamp!

Dus door naar het finaleweekend!!!!

Twee jaar geleden had Thomas dat ook bereikt, maar toen kon de finale door corona niet gespeeld worden. Nu dus revanche en daar had hij wel zin in!

Het waren pittige wedstrijden, en Thomas had op vrijdag al veel moeten leveren. De tegenstanders speelden allemaal enkele klasses hoger en soms kon hij niet goed tot scoren komen. Dat hij genoeg mentalitiet heeft bleek wel: na 10 verloren wedstrijden wist hij de elfde netjes te winnen en zodoende eindigde hij op de tiende plaats in de twaalfkamp.

Op zaterdag en zondag werd Thomas gecoacht door Bert van Schaik van VTV, de club waar hij volgend jaar ook competitie gaat spelen: hartelijk dank Bert!

Al met al een prachtige prestatie van Thomas, genoten en veel geleerd de afgelopen dagen!

Straks volgen nog de afdelingskampioenschappen op 12 juni, dus nog een keer vlammen dit seizoen!Thomas in actie De beste 12 spelers van Nederland onder 15, waaronder dus Over 't Netter Thomas
Vier Over 't Netters bij meerkampen

22-5-2022 |

Bij de laatste minimidimeerkampen in Soest waren er vier Over 't Netters actief. Ze speelden allemaal in een verschillende meerkamp dus tegen heel veel onbekende tegenstanders en dat is altijd leuk.

Juliet was er bij om te coachen en die holde van tafel naar tafel!

Peter bij de midi's speelde spannende wedstrijden waarvan hij er twee won. Een gedeelde vierde plaats was zijn eindresultaat.

Kjell speelde in poule 1 bij de mini's en dat deed hij prima. Hij won twee wedstrijden en eindigde op een gedeelde derde plaats.

Tom speelde in poule 2 en had een zware zevenkamp. In het begin moest hij nog even wennen, maar zijn laatste drie wedstrijden wist hij te winnen. Hierdoor een prachtige gedeelde vierde plaats voor hem.

Timo speelde in poule 3 en liet zien dat hij al heel veel geleerd heeft bij de trainingen en in de starterscompetitie. Hij won vier wedstrijden, eindigde op de derde plaats: net buiten de prijzen helaas....

Om 15.15 uur was het afgelopen, het was een mooie en gezellige dag.

Nu volgen nog de halve finale NJM (met Thomas), de finale NJM en de afdelingskampioenschappen voor de hogere ratings. Hier doen Thomas, David, Timon en Bram aan mee.

Voor al onze leden is er natuurlijk de slotdag op 2 juli: een mooie afsluiting van dit seizoen. Timo en Tom in actie Peter coacht Kjell
Jeugdteams sluiten competitie goed af.

7-5-2022 |

Van te voren hadden we natuurlijk de vraag of corona geen roet in onze competitie zou gaan gooien, maar gelukkig pakte het goed uit en konden alle wedstrijden gespeeld worden.

Met vier teams waren we goed vertegenwoordigd, en onze spelers hebben gestreden voor wat ze waard zijn.

Team 4 (Tom, Timo, Christiano en Nathan met coach Bas) speelden in de startersklasse. Ze eindigden na zes wedstrijden op de zesde plaats. In de play down werd van Hilversum verloren en de allerlaatste wedstrijd kwam Rega niet naar de speelzaal. Door een miscommunicatie stonden zij bij de verkeerde zaal en werd de wedstrijd dus niet gespeeld. Heel sneu voor Tom en Timo die er samen echt voor wilden gaan. Gelukkig waren er wel medailles voor deze toppers, en op naar de volgende competitie!

Team 3 (Jonas, Wouter, Bram, Matteo en Midas met coach Paul) speelden in de zesde klasse en deden dat heel goed. TTVN was net een klein maatje te groot, dus een keurige tweede plaats voor dit team. Kijken wat de toekomst gaat brengen, maar hier zit zeker nog heel veel progressie in.

Team 2 (Peter, Jelmer, Furion, Daniël en coach Henk) speelden in de vijfde klasse wat wisselvalliger. Uiteindelijk was de vijfde plaats het eindstation voor dit team.

Het eerste team (David, Bram, Timon en coach Juliet) promoveerden dit voorjaar van de vierde naar de tweede klasse en ze lieten zien dat ze daar thuis horen. Met een keurige derde plaats lieten onze jongens zien dat ze nog verder kunnen groeien dus dat gaat ook zeker gebeuren!

 

Al met al was het een goede competitie, onze teams hebben vrijwel altijd compleet kunnen spelen en dat is zeker ook een pluspunt.

Nu gaan we bekijken hoe de teams er in september weer uit gaan zien, er volgen nu nog wat toernooien en uiteraard blijven we voorlopig nog doortrainen.Team 3 net geen kampioen....
Team 1 senioren kampioen in de eerste klasse!

23-4-2022 |

Na in januari op een ongelukkige manier gedegradeerd te zijn (de beslissingswedstrijd werd 5-5, games gelijk en op punten verloren) heeft team 1 zijn plek in de hoofdklasse weer terug.

Met maar liefst 84 punten uit 10 wedstrijden werd het kampioenschap door Chris, Wander, David en Juliet binnengehaald.

VTV bleef lang de grootste concurrent, maar toen de eerste wedstrijd met 9-1 gewonnen werd door de Amersfoorters was de tegenstand gebroken. Toen daarna de tweede wedstrijd ook nog met 7-3 werd gewonnen kon de champagnefles open.

Op naar de hoofdklasse in september, dat zal niet makkelijk worden maar wel weer een flinke uitdaging!

 

Team 2 met Thijs, René en Jan Willem staat met nog 1 wedstrijd te spelen op een keurige derde plaats in de 3e klasse.

Het duoteam met Lucien, Corné, Dick en Pim is in de 1e klasse op de vijfde plaats geeindigd. 

 

We hopen dat we in september weer met wat meer teams gaan deelnemen aan de seniorencompetitie, nu rest nog de bekercompetitie.Chris, Wander, Juliet en David
Mooi resultaat Grote Clubactie 2021

23-4-2022 |

Onze jeugdleden hebben flink hun best gedaan in het najaar van 2021 om loten te verkopen voor de Grote Clubactie.

In totaal is er voor de club een bedrag van €506,88 opgehaald.

Hier willen we een mooie promotiedag van gaan organiseren voor jeugd en volwassenen in Amersfoort. Uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte!

Tom de Blouw verkocht de meeste loten (49), Bram Houtveen verkocht 39 loten en Nathan Scharbaai 24. Dit waren onze "reuzenverkopers". Maar ook veel andere jeugdleden hebben een steentje bijgedragen, waarvoor onze hartelijke dank!

Op de foto's krijgen Bram en Tom hun prijs voor de meeste verkochte loten.Tom de Blouw krijgt de eerste prijs Bram Houtveen krijgt de tweede prijs Het totale bedrag!
Peter schittert op afdelingskampioenschappen!

26-3-2022 |

Op zaterdag 26 maart werden in Hilversum de afdelingskampioenschappen georganiseerd voor de jeugdspelers met een rating onder de 500.

Van Over ’t Net hadden we drie deelnemers en die hebben lekker kunnen spelen die dag.

Nathan Scharbaai speelde zijn eerste toernooi en je zag hem iedere wedstrijd beter worden. Helaas nog geen dubbel of enkelpartij gewonnen, maar wel heel veel geleerd deze dag en hij vond het leuk!

Tom speelde in ratingklasse 5 en dat deed hij prima. De dubbelwedstrijden met maatje Felix (Hoogland) werden helaas in vier en vijf games verloren. Daarna verder in het enkeltoernooi en ook hier was iedere wedstrijd weer heel spannend. Tom speelde onbevangen met mooie spinballen, het tempo kon hij best al goed bijhouden. Helaas kwam hij op het einde van de game soms net iets te kort waardoor hij al zijn tegenstanders moest feliciteren.

Peter speelde in ratingklasse 4 en dubbelde met Tim Spil (Elan). De jongens werden tweede in de poule maar verloren helaas de volgende ronde. In het enkelspel werd Peter ook tweede in zijn poule en dat betekende dat hij doorging naar het hoofdtoernooi. De halve finale verloor hij van Sai-Kee-Ly (Almere United): hij had vooral veel last van de moeilijke service en de veelheid van effect. Hij herpakte zich in de wedstrijd om de derde plaats tegen Abel Schuurman (Hilversum) en die won hij met een duidelijke 3-0.

Dus een mooie derde plaats voor Peter en weer heel veel geleerd door Nathan, Tom en Peter.

Het was een lange dag, die prima georganiseerd werd door ttv Hilversum. Alle spelers gingen met een medaille en een goed gevoel naar huis.

 

Ouders (en opa) bedankt voor de support deze dag, op naar het volgende evenement…..Tom en Felix dubbelen Even pauze voor Nathan Peter en Tim dubbelen Peter met zijn derde prijs
Jeugdteams doen goede zaken!

13-2-2022 |

Onze vier jeugdteams zijn goed van start gegaan in de competitie.

Team 1 was de eerste ronde nog vrij, maar liet in de tweede ronde zien dat ze terecht in de 2e klasse zijn geplaatst. David, Bram en Timon wonnen met 7-3 van SVO: een prachtige teamprestatie.

Team 2 staat met 9 punten uit twee wedstrijden aan de leiding in de 5e klasse. Furion is momenteel de kopman, ook Peter en Daniel doen het goed. Als Jelmer straks ook weer genezen is van corona kan het een mooi seizoen gaan worden voor onze mannen……

Team 3 heeft drie nieuwe spelers in de gelederen, die het prima doen. Matteo is momenteel de kopman, maar ook Wouter en Jonas zijn goed op dreef. Met 15 punten waaronder een flinke 10-0 overwinning staan ze momenteel bovenaan in de 6e klasse. Bram is enthousiast en gaat ook zeker zijn wedstrijdjes winnen in deze klasse. Als superinvaller is ook Midas bereid om te spelen, dus ook voor hen kan het een mooi seizoen worden.

Team 4 heeft tot nu toe met Tom en Christiano gespeeld, omdat Nathan en Timo corona hebben. De jongens doen het goed, waarbij Tom nog ongeslagen is en Christiano zijn eerste winstpartij ook al te pakken heeft.

 

Al met al dus een mooie start, de coaches Bas, Paul, Henk en Juliet kijken tevreden terug op de eerste wedstrijden. Als de corona besmettingen nu gaan afnemen en alle spelers weer beschikbaar zijn gaan we kijken hoe de teams zich verder gaan ontwikkelen.

 

Op 26 februari is de derde competitieronde, alle teams spelen dan een uitwedstrijd.

Op 12 maart is de eerstvolgende thuiswedstrijd waarbij publiek meer dan welkom is!Team 1: David, Timon en Bram
Sportieve successen van onze spelers nog net voor lockdown!

20-12-2021 |

Op de dag vóórdat Nederland voor de tweede keer in lockdown gaat werden er nog wel twee toernooien gespeeld: de Nationale Jeugdmeerkampen (NJM) en de minimidimeerkampen in Houten.

Om met de NJM te beginnen: daar hadden we nog twee spelers in de race.
Helaas moest Bram zich wegens ziekte afmelden voor dit toernooi, veel beterschap Bram!
Thomas speelde in de leeftijdscategorie O15 en dat deed hij prima.
Hij had zoals hij het zelf vooraf beschreef een “pittige poule”. Maar tot op het bot gemotiveerd met coach René begon hij aan deze uitdaging.  En dat ging prima: Thomas won vijf van zijn zes wedstrijden en eindigde samen met Roald van der Meijden op de eerste plaats. Omdat hij van Roald had gewonnen werd hij zelfs eerste in deze poule! Bijzonder knap als je bedenkt dat tegenstander Mike van der Hoek (Hilversum) volgend jaar landelijk A gaat spelen en ook Sam en Roald al landelijk spelen. Een prachtige eerste plek en uiteraard door naar de volgende ronde.

 

Bij de minimidimeerkampen in Houten waren er vijf spelers van ons aanwezig: Timon, Peter en Wouter bij de midimeerkampen en Jonas en Tom bij de minimeerkampen.

Voor Wouter was dit zijn eerste officiële toernooi en dat ging prima: met  vier gewonnen wedstrijden eindigde hij op een gedeelde eerste plaats. Helaas werd hij door een minder gamegemiddelde derde maar een prima debuut voor hem.

Ook Timon won vier wedstrijden en moest twee SVO-spelers voor zich dulden.

Peter won met vijf winstpartijen poule 2: een prima resultaat!

Tom won bij de minimeerkampen drie wedstrijden, en verloor er ook drie: een mooie plek in de middenmoot voor hem.

Jonas maakte het ook spannend: vijf winstpartijen (van de zes) en een gedeelde eerste plaats met 2 SHOTTERS. Hier vielen de gamestanden gunstig uit voor Jonas en hij pakte een mooie eerste plaats.

Al met al een succesvolle dag voor Over ’t Net.

 

Na de lockdown gaan we weer hard aan het werk in de zaal, voor nu blijf allemaal gezond en hele fijne feestdagen gewenst.Peter links, Jonas rechts met alle prijswinnaars Het debuut van Wouter een kijkje in de zaal in Houten Thomas in halve finale NJM
Jeugdcompetitie met een zinderend slotů..

13-12-2021 |

Dat het spannend zou worden hadden we wel verwacht, maar onze spelers maakten er wel een hele spannende laatste ronde van!

Onze starters (Jonas, Tom en Nathan) wonnen met 3-2 van ATC Almere en daardoor eindigden ze op een keurige tweede plaats in hun poule. Jonas was deze helft de kopman, met Tom en Nathan in de achtervolging. Voor Jonas is de startersklasse nu echt voorbij en hij gaat zich verder ontwikkelen in de 6e klasse. Tom en Nathan spelen nog wel starters en krijgen twee nieuwe enthousiaste spelers in hun team: Timo en Christiano.

Team 2 (Daniël, Peter, Furion en Jelmer)  verloren met 4-3 van Elan. Het was al knap dat deze mannen bij de eerste vier eindigden in hun poule, een mooi resultaat dat in 2022 een mooi vervolg kan krijgen.

En dan ons eerste team…..7 punten scoren in 7 wedstrijden…….dat is natuurlijk ook best pittig. Je begrijpt het al: net niet gelukt. Bram en Timon wonnen met 5-2 van SVE, hierdoor werd Almere United kampioen (gefeliciteerd) en eindigden Bram en Timon op de tweede plaats. Bijzonder is het natuurlijk wel dat ze wel al hun wedstrijden hebben gewonnen! Door de langdurige blessure van Hanno moesten ze al hun wedstrijden met twee man spelen en zo zie je dat spelen met twee spelers ook nadelen heeft. Daarom zijn we ook heel blij dat we een nieuwe speler hebben gevonden die met Bram en Timon verder gaat spelen: David Robbers (Huizen) komt dit team versterken en dat zal zeker zorgen voor een extra stap omhoog! Uiteraard wensen we Hanno veel succes met zijn revalidatie.

 

Nu dus even geen competitie, er staan gelukkig nog wel enkele toernooien op het programma:

18 december minimidimeerkampen in Houten voor Timon, Peter, Wouter, Tom en Jonas

18 december kwartfinale NJM op diverse locaties voor Thomas en Bram

15 januari Afdelingskampioenschappen in Hilversum voor Peter, Jelmer, Tom, Jonas, Christiano en Matteo

22 januari Afdelingskampioenschappen in Hilversum voor Thomas, Bram en Timon

 

Op zaterdag 5 februari zullen de eerste competitiewedstrijden weer starten met maar liefst vier jeugdteams van Over ’t Net.Team 1 Team 2 Team 3
Maatregelen corona per 6 november

8-11-2021 | Per 6 november heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor sporters, maar ook publiek vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Dit geldt natuurlijk ook voor onze vereniging, dus vanaf deze week kun je helaas voorlopig niet sporten zonder geldig CTB als je ouder dan 18 bent. Hieronder staat per activiteit even uitgelegd hoe het controleren van de CTB's in z'n werk zal gaan op de vereniging:

 

Jeugdtrainingen

Voor de jeugdleden is geen CTB vereist, maar voor alle ouders en bezoekers wel. Deze wordt gecontroleerd door de jeugdtrainer. Ouders die graag (een gedeelte van) de jeugdtraining willen bijwonen, wordt gevraagd zelf even de trainer op te zoeken.

 

Seniorentrainingen

Bij de seniorentrainingen vragen we je om je CTB te laten scannen door één van de aanwezige bestuursleden of vrijwilligers daarvoor. Dit wordt er vooralsnog één per avond, zodat we kunnen rouleren. Wie dat op een bepaalde avond is zullen we op de club aangeven.

 

Thuiswedstrijden

Bij thuiswedstrijden dienen alle spelers en bezoekers van 18 jaar of ouder, dus ook de thuisspelende teams, zich met CTB vooraf te melden aan de bar, bij het team of de persoon die bardienst heeft. Zij zullen de Corona-check die dag verzorgen.Corona Scanner
Jeugdteams goed van start!

1-11-2021 |

Inmiddels is de competitie net over de helft en dan is het goed om even de balans op te maken.

Team 1 speelt vanaf de start met Timon en Bram, omdat Hanno langdurig geblesseerd is. Uiteraard hopen we dat Hanno goed herstelt en later zijn geliefde sport weer kan beoefenen.

Met twee spelers kampioen worden is een flinke uitdaging, maar Bram en Timon doen erg hun best. Nu staan ze met een wedstrijd minder gespeeld 5 punten achter Hoogland 2 en 6 punten achter op Almere United. Deze beide concurrenten spelen wel met drie spelers, dus het wordt nog een flinke strijd voor Bram en Timon in de laatste vier wedstrijden…..

 

Team 2 speelt in de vijfde klasse en vooraf was de verwachting dat het zwaar zou worden. Maar onze jongens doen het prima, de jonkies Furion en Jelmer laten zien dat ze hard vooruit gaan en ook Peter en Daniël laten zien dat ze deze klasse goed aankunnen. Voor dit team staat er nog 1 wedstrijd tegen SHOT op het programma en daarna volgend dan de play off/play down. Ze staan nu mooi in de middenmoot dus dat kan nog alle kanten op.

 

Team 3 speelt in de startersklasse en ze hebben er heel veel plezier in. Kopman Jonas neemt zijn maatjes Tom en Nathan goed mee in zijn enthousiasme. Ze spelen nu het tweede deel van de starterscompetitie en op 11 december volgt dan de grote startersfinale.

 

Veel plezier en succes allemaal de komende weken!Jeugdteam 1: Bram en Timon Jeugdteam 2: Daniel (liggend), Furion, Jelmer, Peter Jeugdteam 3: Jonas, Nathan, Tom
Tom de Blouw wint basisscholentoernooi!

21-10-2021 |

We hebben samen met Hoogland het baissscholentoernooi georganiseerd en onze ingeschreven jeugdleden deden het daar prima!

Christiano won drie wedstrijden, dit was helaas net niet genoeg om door te gaan naar de finaleronde.

Tom won zijn poule en won ook de finalepoule: een eerste plaats voor hem!

Ook oud-lid Lieze Boompaal deed het prima: zij won de meisjesbeker bij groep 8.

Lees hieronder het hele verslag:

 

Eindelijk was het dan zo ver: het Masco basisscholentoernooi 2021 in de Bieshaar!

Hoogland en Over ’t Net organiseren dit al jaren samen en nog nooit hadden er zo veel deelnemers ingeschreven: meer dan 100 kinderen waren actief op deze donderdag in de herfstvakantie.

Met een flink aantal vrijwilligers van beide clubs is het gelukt om er een sportieve en gezellige dag van te maken.

De kinderen begonnen allemaal in meerkampen, en de hoogst geplaatsten speelden ook nog een vervolgronde. Verder was er ook een vervolg voor de beste meisjes uit de jaargroepen.

De kinderen die uitgeschakeld waren vermaakten zich prima tegen elkaar of speelden rond de tafel.

Uiteindelijk waren er ook winnaars, maar het spelplezier en de sportiviteit was het mooist om te zien.

 

De resultaten op een rij:

Groep 4:

1: Bruce Meerbeek         Kon-Tiki

2: Thijmen Nijland         Joost van den Vondelschool

3: Siem de Paauw          Langenoord

4: Siem Ouweneel          De Marke

Meisjes:

Kailee Merts                  Kon-Tiki

Groep 5:

1: Jurjan Nieuwenhuis    De Horizon

2: Daley Peperzak          Kon-Tiki

3: Tess van der Horst     Kon-Tiki

4: Ashley Luo                Meander

Meisjes:

Myrthe Norg                  De Horizon

Groep 6:

1: Tom de Blouw            St. Jorisschool

2: Felix Broers                De Marke

3: Dylan Grob                Malelande

4: Joe Kwok                   De Marke

Meisjes:

Juliët de Kruijff               Kon-Tiki

Groep 7:

1: Jelger Boorsma          Aloysiusschool

2: Tijmen Bouwstra        Kon-Tiki

3: Emma Thuijs              De Marke

4: Marc den Dunnen       De Horizon

Meisjes:

Lana van Hattum            De Marke

Groep 8:

1: Mark van de Berg        Regenboog

2: Matthijs Flapper          Aloysiusschool

3: Jesper Smink              Langenoord

4: Jort Wijers                 Aloysiusschool

Meisjes:

Lieze Boompaal              Achtbaan

 

De scholenprijs werd met 7 punten gewonnen door Kon-Tiki, op de voet gevolgd door de Regenboog (6 punten) en de Aloysiusschool (5 punten).

De deelnemers kwamen van 14 verschillende scholen, een prachtig resultaat.

Onder de deelnemers waren ook nog eigen jeugdleden van Over ’t Net en die lieten zien dat ze al aardig wat geleerd hebben: Christiano werd met drie winstpartijen in zijn poule tweede. Helaas was dat net niet genoeg om door te gaan naar de vervolgronde.

Oud-lid Lieze Boompaal won de meisjesprijs bij groep 8.

Tom werd eerste in zijn poule en wist ook de finalepoule te winnen, dus hij ging er vandoor met de grote beker!

 

Al met al een geslaagde dag, we hebben veel jonge kinderen laten kennismaken met onze sport.

Nogmaals een bedankje aan de SRO en al onze vrijwilligers!

 Overzicht van de zaal Trotse Tom!
Wij doen mee met de Grote Clubactie!

17-9-2021 |

Onze jeugd gaat weer op stap om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. We hopen dat u hen gaat steunen in het belang van Over 't Net.

Van ieder lot gaat 80% naar de club en wij willen (als we voldoende geld ophalen) hiervan een grote clubdag organiseren. Een moment waarop we met de hele club laten zien aan Amersfoort hoe leuk onze sport is.

De dag is bedoeld voor leden, oudleden, familie, vrienden en alle sportieve inwoners van Amersfoort.

Dus nu eerst aan het werk met de boekjes (ook gebruik van QRcode mogelijk) zodat we voldoende geld gaan ophalen.

Succes allemaal!!!!

 Wij doen mee!
Basisscholentoernooi in de herfstvakantie, schrijf je in!

1-9-2021 |

We zijn gelukkig weer gestart met onze trainingen en de datum voor het basisscholentoernooi 2021 is ook bekend!

Op 21 oktober (de donderdag in de herfstvakantie) kunnen alle Amersfoortse baissschoolkinderen vanaf groep 4 meedoen aan ons toernooi.

We organiseren het samen met ttv Hoogland, en uiteraard hopen we op heel veel enthousiaste deelnemers.

Ook onze eigen jeugdleden die op de basisschool zitten kunnen inschrijven.

Inschrijven kan tot 8 oktober via:

 

https://www.schoolsportamersfoort.nl/toernooien/basisonderwijs?view=subscription 

 

Voor meisjes zijn er aparte prijzen beschikbaar, en we zorgen ervoor dat iedereen lekker kan spelen.

Dus schrijf je vooral in met vriendjes of vriendinnen!

 Basisscholentoernooi 2021
Jeugdtrainer Erwin neemt afscheid

7-7-2021 |

Na vele jaren betrokken te zijn bij onze jeugdafdeling gaat Erwin een stapje terug doen.

Begonnen als "vader van jeugdlid Jona" werd hij al snel coach en jeugdtrainer. De dinsdagavond was zijn avond, waarop hij de jeugd de beginselen van onze mooie sport bijbracht.

Bevlogen en enthousiast, een betrokken lid van ons jeugdkader.

Gelukkig blijft Erwin nog wel actief binnen het jeugdkader, maar het leiden van de jeugdtrainingen laat hij na de zomervakantie aan anderen over.

Gisteren werd hij door het bestuur en jeugdleden in het zonnetje gezet.

Erwin het ga je goed en nogmaals heel veel dank namens ons allemaal.Een fles met inhoud namens de club
Thomas is de clubkampioen van 2021!

3-7-2021 |

Net als in 2019 is Thomas Marres onze clubkampioen geworden.

Vooraf misschien wel verwacht, maar Thomas heeft er hard voor moeten strijden (gezien zijn 3-2 overwinning tegen Bram).

 

Het was een mooie dag op 3 juli, met 13 enthousiaste spelers in de zaal en veel ouders om de spelers aan te moedigen.

Er werd gespeeld in twee meerkampen en in de A zevenkamp was Thomas met zes winstpartijen de sterkste. Op de tweede plaats eindigden Timon, Bram en Hanno gelijk met vier winstpartijen. Op games werd Timon tweede, Bram derde en Hanno dus vierde.  

Het was tot op het einde een spannende strijd, met goed tafeltennis en sportief gedrag.

Peter won twee wedstrijden, Daniël één en Jelmer speelde een goed toernooi maar kon niet tot winst komen.

 

Ook in de B zeskamp werd goed gespeeld, veel lange rally’s en spannende games.

Uiteindelijk was hier Wouter met vijf overwinningen de sterkste (met een hele spannende vijfgamer tegen Jonas), Midas won de spannende broederstrijd en eindigde daardoor op de tweede plaats.

Jonas werd derde en Mike vierde. Tom won van Joas waardoor hij vijfde werd en Joas eindigde op de zesde plaats.

 

Het was leuk om te zien dat spelers bij elkaar de wedstrijden telden en samen tijd hadden om rond de tafel te spelen. Ook ouders en de jeugdkaderleden zorgden er voor dat het goed verliep.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor wat meer ontspanning: in twee groepen werd de fotospeurtocht gehouden. Een leuke route (gemaakt door Paul) waar de kinderen langs Amersfoortse bekende plekken werden geleid.

De finish was bij de Baander waar de dag met patat en ander gezond voedsel werd afgesloten.

 

Al met al een mooie middag, heerlijk dat we weer wedstrijden konden spelen en ook op een fijne manier dit bijzondere seizoen konden afsluiten.

Dank aan alle spelers, ouders, jeugdkaderleden en bestuur.

Van de week nog trainingen op dinsdag en donderdag, dan gaat de zomeropening in en kunnen onze jeugdleden op iedere dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur vrij spelen in de Baander.

Op dinsdag 31 augustus staat de eerste jeugdtraining weer op het programma: tot in de zaal!

 

Fijne vakantie allemaal.Alle deelnemers Deelnemers van de B poule Deelnemers van de A poule De wedstrijden in de A poule De wedstrijden in de B poule Tijd voor een rondje om de tafel Fotospeurtocht Fotospeurtocht
Basisscholentoernooi op 21 oktober!

9-6-2021 |

Gelukkig kunnen we weer in de zaal terecht en hebben we ook de datum voor het basisscholentoernooi 2021 weer kunnen vastleggen.

Op 21 oktober (de donderdag in de herfstvakantie) kunnen alle Amersfoortse baissschoolkinderen vanaf groep 4 meedoen aan ons toernooi.

We organiseren het samen met ttv Hoogland, en uiteraard hopen we op heel veel enthousiaste deelnemers.

Inschrijven kan tot 8 oktober via:

 

https://www.schoolsportamersfoort.nl/toernooien/basisonderwijs?view=subscription 

 

Voor meisjes zijn er aparte prijzen beschikbaar, en we zorgen ervoor dat iedereen lekker kan spelen.

Dus schrijf je vooral in met vriendjes of vriendinnen!

 

 Basisscholentoernooi 2021
We tafeltennissen weer buiten met de jeugd!

3-4-2021 |

Na een aantal weken op zaterdagochtend bij 't Atrium buitentrainingen gegeven te hebben, stoppen we daar nu mee. We merkten dat onze jeugdleden gewoon behoefte hebben aan een tafeltennistafel met bat en bal.

En dat kunnen we gelukkig ook nog organiseren!

Op donderdagavond vanaf 18.30 tot 19.30 uur staan onze tafels buiten opgesteld achter de Baander. We hopen dat we daar niet al te veel last hebben van de wind.

En de eerste donderdag was al direct een succes: alle tafels waren bezet met enthousiaste jeugdleden.

Voorlopig blijven we dit zo doen, en we kijken even als het langer licht wordt of er meer mogelijk is.

Aanmelden voor deze donderdagavondsessies kan per keer of voor de hele periode bij:

trainer.overhetnet@gmail.com

Kom ook trainen op de donderdag! Al onze jeugdleden zijn welkom......enthousiast met bat en bal rond de tafel hoort erbij!
Basisscholentoernooi helaas afgelast

21-1-2021 |

Vol goede moed waren we samen met de SRO en ttv Hoogland overeengekomen om ons jaarlijkse bassisscholentoernooi te verplaatsen van oktober 2020 naar februari 2021: dan zal de pandemie toch wel voorbij zijn!!!!

Helaas is het nu anders en zitten we nog steeds met bat en bal in de tas en een gesloten tafeltenniszaal.

 

Met elkaar hebben we besloten om het toernooi een jaar over te slaan, en richten we ons nu op 21 oktober 2021. Dat is dus weer de vertrouwde donderdag in de herfstvakantie.

Zet hem nu alvast in je agenda, start de trainingen zodra dat weer mag en uiteraard heel veel gezondheid de komende periode!Basisscholentoernooi 2020 afgelast
De jeugd blijft actief de komende maanden!

10-12-2020 |

Ondanks alle restricties rondom de coronapandemie proberen we er met onze jeugdleden het beste van te maken. Het jeugdkader van Over ’t Net heeft de volgende activiteiten op het programma staan voor de komende periode:

- Tijdens de kerstvakantie is er op de dinsdagen 22 en 29 december jeugdtraining voor alle jeugdleden van 18.45 tot 19.45.

 

- Er komen jeugdactiviteiten van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende zaterdagen: 2 en 23 januari, 13 februari, 6 en 27 maart. . Er zullen altijd 2 jeugdkaderleden aanwezig zijn. Je kunt dan denken aan teamwedstrijdjes, plankentoernooi, rare tafels, etc. Het gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Deze activiteiten zijn ook weer voor alle kinderen toegankelijk (ook starters), en er kan per activiteit worden ingeschreven. De kantine zal gesloten blijven, ons protocol blijft van toepassing.

 

Alle aanmeldingen voor de training of de zaterdagactiviteit via de mail bij traineroverhetnet@gmail.com

Op deze manier hopen we de kinderen betrokken te houden bij onze club en zorgen we ook voor handhaving van de corona restricties.

Wij wensen al onze leden en hun ouders een hele fijne periode, blijf gezond!Over 't Net actief!
Basisscholentoernooi verplaatst naar 25 februari 2021

30-10-2020 |

Helaas kon het basisscholentoernooi in de herfstvakantie door alle coronamaatregelen niet doorgaan.

We hebben een nieuwe datum gevonden en dat is op donderdag 25 februari 2021 (in de voorjaarsvakantie).

Uiteraard gaan we ons dan houden aan alle restricties die dan gelden, we hopen op een sportieve en gezellige dag met elkaar.

Inschrijven kan (tot 12 februari) via de website www.schoolsportamersfoort.nl  Basisscholentoernooi verplaatst naar februari 2021
Actief met ledenwerving!

18-10-2020 |

 

De afgelopen periode heeft Over ’t Net zich ingespannen om zo veel mogelijk kinderen kennis te laten maken met tafeltennis.

Dit begon al in de zomervakantie met de ZomerPretpas activiteit.

Daarna startte op donderdagavond de Kies je Sport clinics.

Juliet en Henk hadden wekelijks 12 of meer kinderen in de startersgroep die we met allerlei spelvormen de eerste beginselen probeerden bij te brengen. Het was ook erg fijn dat onze jeugdleden Bram, Hanno en Tom ons hierbij wilden helpen zodat de kinderen ook veel aandacht konden krijgen.

Zie de foto’s hieronder.

 

 

Clinics op bassischolen hoort ook bij het promoten van de sport en Juliet is twee dagen op basisschool De Marke geweest om de gymlessen te verzorgen. Maar liefst 13 lessen, meer dan 300 kinderen hebben enthousiast meegedaan in deze les.

Foto’s staan hier onder, een filmpje is te vinden op: https://www.youtube.com/watch?v=xBgjWXASh6E&t=7s

 

In de komende maanden staan er weer Kies je sport clinics op het programma (start op 5 november) en clinics op de Taalschool, Kinderhof, Bilalschool en de Dubbelster.

Al met al zonder de competitie en het basisscholentoernooi toch nog genoeg te doen voor onze trainers!

 

 Topspin leren Het mikspel Achter de tafel Een kijkje van bovenaf Klaar voor de gymles.... Rond de tafel: altijd een succes Hooghouden enthousiaste kinderen!
Basisscholentoernooi in de herfstvakantie

14-9-2020 |

In de herfstvakantie gaat Over 't Net samen met ttv Hoogland weer het baisscholentoernooi organiseren: wij nodigen alle basisschoolkinderen vanaf groep 4 uit om donderdag 22 oktober mee te doen. Ook onze eigen jeugdleden die nog geen competitie spelen of in de startersklasse spelen mogen meedoen. Inschrijven kan tot 14 oktober via www.schoolsportamersfoort.nl 

Een lekker dagje sporten, gezellig en gezond!Basisscholentoernooi 2020

SPONSOREN

NIEUWS

JEUGDTEAMS HALVERWEGE DE COMPETITIE

Zo halverwege de competitie is het leuk om even de stand van onze jeugdteams te bekijken. tot nu toe zien we veel enthousiasme bij onze jonge ...
TIMON VEROVERT B-LICENTIE IN SOEST

Het februariweekend stond in het teken van het ranglijsttoernooi in Soest. Jeugdspelers uit het hele land kwamen naar de mooie sporthal om met ...
(c) 2024 Netsupport