JEUGD

Reguliere trainingen
De reguliere speelavonden voor de jeugd zijn dinsdag- en donderdagavond. De groepen bestaan zowel uit jongens als meisjes. Tijdens deze trainingen is er aandacht voor het aanleren van techniek, maar er is ook ruimte voor spelvormen.

Dinsdag:

18:45 - 19:45 uur. Trainer: Erwin Smidt, assistent: Gerrit of Pim.

Donderdag:

19:00 - 20:00 uur. Trainer: Sander Kooijman, assistent: Henk.

De groepen zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, zijn gemengd en bestaan uit maximaal 15 kinderen en worden geleid door een gediplomeerd hoofdtrainer en een assistent. Aanmelden voor een training kan bij Sander Kooijman: overhetnetjeugd@gmail.com, tel. 06-18398533.

Kies je sport en scholentoernooi
Gedurende het jaar heeft Over ’t Net naast de reguliere trainingen een aanbod voor kinderen die willen kennismaken met tafeltennis. Kijk voor ons actuele aanbod op www.sportpas.nl. Daarnaast doen we mee aan het scholenkampioenschap.

Academietrainingen
Gevorderde kinderen kunnen op uitnodiging van de technische commissie deelnemen aan de selectietrainingen van de Stichting Tafeltennis Academie Amersfoort (STAA). Deze academie is een samenwerking tussen de tafeltennisverenigingen Over ’t Net en TTV Hoogland. Deze trainingen worden geven door Juliet van Veen in samenwerking met de trainers van TTV Hoogland en Over ’t Net. Deze trainingen vinden plaats in zowel de zaal van TTV Hoogland als Over ’t Net. De contributie bestaat bovenop de contributie van Over ’t Net uit € 40,- die aan de academie wordt betaald. Binnen de academietrainingen bestaat de mogelijkheid om wekelijks een derde keer te trainen, hiervoor betalen de deelnemers € 40,- extra voor een half jaar.
Maandag:
17.15 - 18.45 uur, B-groep, zaal TTV Hoogland
18.45 - 20.15 uur, A-groep, zaal TTV Hoogland
Woensdag:
17.15 - 18.45 uur, B-groep, zaal Over ‘t Net
18.45 - 20.15 uur, A-groep, zaal Over ’t Net
Vrijdag:
18:00 - 19:30 uur, gecombineerde A/B groep, zaal TTV Hoogland.


Competitie

Over ’t Net heeft momenteel vijf jeugdteams in de jeugdcompetitie van de afdeling Midden van de NTTB. Er wordt gespeeld in de provincie Utrecht, het Gooi en Flevoland. Het eerste team speelt op Landelijk-C niveau. De andere teams spelen in de 1e, 4e, 5e en startersklasse. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend om 11:00 uur. Van de jeugdleden wordt verwacht dat ze een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. De competitie bestaat per halfjaar uit tien wedstrijden waarvan vijf thuis en vijf uit worden gespeeld. Van de betrokken ouders wordt verwacht dat ze het vervoer naar de uitwedstrijden organiseren. Tijdens de thuiswedstrijden is begeleiding aanwezig.

 

Lid worden

Aspirant-leden mogen maximaal drie speelavonden gratis meespelen om kennis te maken met de club. Lid worden doe je door bij één van de trainers een inschrijfformulier te vragen en deze ingevuld en ondertekend bij één van de trainers in te leveren.

 

Kleding

De kinderen dienen tijdens de training sportkleding (korte broek en t-shirt) en sportschoenen te dragen. Zodra spelers mee gaan doen aan de competitie moeten ze voldoen aan de NTTB-kledingvereisten. In de competitie en bij toernooien dient de Over ’t Net-clubkleding gedragen te worden. Voor spelers van Over ’t Net betekent dit dat ze moeten verschijnen in het Over ’t Net-shirt in combinatie met een korte, zwart gekleurde sportbroek. Indien dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat shirt of broek in de was zit, dan moet in ieder geval gezorgd worden voor kleding die voldoende donker gekleurd is, zodat er een goed contrast is met de kleur van het balletje (dus geen wit shirt).

 

Tafeltennisbatje
Om tafeltennis te leren is een goed bat nodig. De tafeltennisbatjes die in de gewone sportwinkel worden verkocht zijn vaak niet goed genoeg. Ze zijn onvoldoende stroef en/of snel. Bij de trainers is informatie over verschillend materiaal verkrijgbaar. Een startersbatje kost ongeveer 25 euro bij een tafeltenniswinkel, zoals Sport Europe (Eindhoven).

SPONSOREN

NIEUWS

VEEL BELANGSTELLING VOOR CLINIC TABLE STARS VANUIT OVER T NET

Ook in de toekomst willen we graag weer nieuwe jeugdleden binnen halen bij onze club. Dat begint natuurlijk met het neerzetten van onze sport op ...
HOUTENPLANKJESTOERNOOI 2018 OVER'T NET

Donderdag 14 juni was de laatste officiële Over 't Net speeldag. Op deze laatste avond werd het Houtenplankjestoernooi weer gespeeld ter ...
(c) 2018 Netsupport