JEUGD

Reguliere trainingen

De reguliere speelavonden voor de jeugd zijn dinsdag- en donderdagavond. De groepen bestaan zowel uit jongens als meisjes. Tijdens deze trainingen is er aandacht voor het aanleren van techniek, maar er is ook ruimte voor spelvormen.

 

Dinsdag 18:45 - 19:45 uur Trainers: Juliet van Veen / Paul Houtveen 
Donderdag 17:30 - 18:30 uur Trainers: Juliet van Veen / Martin Lindenaar
Donderdag 18:30 - 19:30 uur Trainers: Juliet van Veen / Martin Lindenaar
Donderdag 19:30 - 20:30 uur Trainers: Juliet van Veen / Martin Lindenaar

 

De groepen zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, zijn gemengd en bestaan uit maximaal 15 kinderen en worden geleid door een gediplomeerd hoofdtrainer en een assistent. Aanmelden voor een training kan bij Juliet van Veen: trainer.overhetnet@gmail.com, tel. 06-45876152.
 

Kies je sport en scholentoernooi
Gedurende het jaar heeft Over ’t Net naast de reguliere trainingen een aanbod voor kinderen die willen kennismaken met tafeltennis. Kijk voor ons actuele aanbod op www.schoolsportamersfoort.nl. Daarnaast organiseren we in de herfstvakantie het scholenkampioenschap en worden er regelmatig clinics gegeven op basisscholen.

Academietrainingen

Gevorderde kinderen kunnen op uitnodiging van de technische commissie deelnemen aan de trainingen van de Stichting Tafeltennis Academie Amersfoort (STAA). Deze academie heeft als doel het tafeltennisniveau van de jeugdspelers in de regio te verhogen. De Academie-training vindt plaats op de woensdag, in de zaal van Over ’t Net. De contributie bestaat bovenop de contributie van Over ’t Net uit € 25,- op jaarbasis die aan de academie wordt betaald. Hiervoor krijgen spelers dus een wekelijkse training extra aangeboden, en mogen zij deelnemen aan de extra activiteiten (zoals stages of gasttrainingen) die georganiseerd worden door de academie.

 

Woensdag 18.00 - 19.30 uur Trainers: Juliet van Veen / René Bornhijm Zaal: Over ‘t Net

 

Competitie

Over ’t Net heeft momenteel zeven jeugdteams in de competitie: één team dat landelijk speelt en zes in de regio Midden van de NTTB. Er wordt gespeeld in de provincie Utrecht, het Gooi en Flevoland. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend om 11:00 uur. Van de jeugdleden wordt verwacht dat ze 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. De competitie bestaat per halfjaar uit tien wedstrijden waarvan er vijf thuis en vijf uit worden gespeeld. Van de betrokken ouders wordt verwacht dat ze het vervoer naar de uitwedstrijden organiseren. Tijdens de thuiswedstrijden is een coach van de vereniging aanwezig.

 

Lid worden

Aspirant-leden mogen maximaal drie speelavonden gratis meespelen om kennis te maken met de club. Lid worden doe je door bij één van de trainers een inschrijfformulier te vragen en dit ingevuld en ondertekend bij één van de trainers in te leveren.

 

Contributie
Voor jeugdleden is dit € 120,- per jaar. Kinderen kunnen deelnemen aan maximaal twee verschillende trainingen per week indien er voldoende ruimte is in de groepen, en eventueel deelnemen aan de competitie. Kinderen die competitie spelen betalen € 156,- per jaar. Met meer gezinsleden wordt gezinskorting toegepast.

 

Kleding

De kinderen dienen tijdens de training sportkleding (korte broek en t-shirt) en sportschoenen te dragen. Zodra spelers mee gaan doen aan de competitie moeten ze voldoen aan de NTTB-kledingvereisten. In de competitie en bij toernooien dient de Over ’t Net-clubkleding gedragen te worden. Voor spelers van Over ’t Net betekent dit dat ze moeten verschijnen in het Over ’t Net-shirt in combinatie met een korte, zwart gekleurde sportbroek. Indien dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat shirt of broek in de was zit, dan moet in ieder geval gezorgd worden voor kleding die voldoende donker gekleurd is, zodat er een goed contrast is met de kleur van het balletje (dus geen wit shirt).

 

Tafeltennisbatje
Om tafeltennis te leren is een goed bat nodig. De tafeltennisbatjes die in de gewone sportwinkel worden verkocht zijn vaak niet goed genoeg. Ze zijn onvoldoende stroef en/of snel. Bij de trainers is informatie over verschillend materiaal verkrijgbaar. Een startersbatje kost ongeveer 40 euro. Bij normaal gebruik is er met een startersbat zeker twee jaar goed te spelen. De startersbatjes kunnen worden aangeschaft via de trainers.

SPONSOREN

NIEUWS

JEUGDTEAMS HALVERWEGE DE COMPETITIE

Zo halverwege de competitie is het leuk om even de stand van onze jeugdteams te bekijken. tot nu toe zien we veel enthousiasme bij onze jonge ...
TIMON VEROVERT B-LICENTIE IN SOEST

Het februariweekend stond in het teken van het ranglijsttoernooi in Soest. Jeugdspelers uit het hele land kwamen naar de mooie sporthal om met ...
(c) 2024 Netsupport