ALGEMEEN

Informatie over tafeltennisvereniging Over 't Net

 

Corona-protocol

Over 't Net hanteert bij trainingen en wedstrijden een protocol. In dit document staat beschreven wat de regels en looproutes zijn op de speeltijden bij de club: klik hier.

 

Speelavonden
Jeugd op dinsdag van 18.45 - 19.45 uur en op donderdag van 18.30 - 20.30 uur.
Senioren op dinsdag van 20.00 - 22.30 uur en op donderdag van 20:30 - 22:30 uur.

 

Competitiewedstrijden

Competitie voor de senioren wordt doorgaans gespeeld op de vrijdagavond. De jeugd speelt competitiewedstrijden thuis op de zaterdagochtend/middag.

 

Lid worden
Aspirant-leden mogen maximaal drie speelavonden gratis meespelen om kennis te maken met de club. Lid worden doe je door bij één van de bestuursleden een inschrijfformulier te vragen en deze ingevuld en ondertekend bij één van de bestuursleden in te leveren.

 

Contributie

Contributie Senioren Jeugd t/m 17 jaar Recreanten Senioren Recreanten Jeugd
Clubcontributie € 110.00 €   90.00 € 110.00 €   90.00
Bondscontributie NTTB €   20.00 €   20.00 €   20.00 €   20.00
Competitietoeslag NTTB €   55.00 €   36.00 -   -  
Totaal € 185.00 € 146.00 € 130.00 € 110.00

Met meer gezinsleden wordt gezinskorting toegepast. Tevens is ieder competitiespelend lid verplicht een clubshirt aan te schaffen à € 25,00.

 

Beëindiging van het lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk door een brief te richten aan de penningmeester van Over ‘t Net, Jos Jansen. Dit kan voor het najaarsseizoen t/m 30 juni en voor het voorjaarsseizoen t/m 30 november. Na de schriftelijke opzegging volgt een schriftelijke bevestiging van de penningmeester. Indien u deze niet ontvangt hunt u het beste even contact opnemen met de penningmeester. 


Evenementen
Tafeltennisvereniging Over 't Net Amersfoort organiseert regelmatig evenementen. De evenementen kunnen tafeltennistoernooien en tafeltennistrainingen zijn, maar ook kaartavonden, dartavonden, en andere gezellige avonden worden georganiseerd. Over 't Net heeft momenteel veel sportieve sponsors die aan veel van de evenementen meedoen. Kortom: naast tafeltennis is er veel meer te beleven bij onze club!

 

Gedragsregels seksuele intimidatie

Wij hanteren de gedragsregels zoals die door het NOC*NSF opgesteld zijn. Zie onze Gedragsregels seksuele intimidatie en NOC*NSF Veilige sport voor meer informatie.

 

 

 

 

SPONSOREN

NIEUWS

SPORTIEVE SUCCESSEN VAN ONZE SPELERS NOG NET VOOR LOCKDOWN!

Op de dag vóórdat Nederland voor de tweede keer in lockdown gaat werden er nog wel twee toernooien gespeeld: de Nationale ...
JEUGDCOMPETITIE MET EEN ZINDEREND SLOTů..

Dat het spannend zou worden hadden we wel verwacht, maar onze spelers maakten er wel een hele spannende laatste ronde van! Onze starters (Jonas, ...
(c) 2022 Netsupport